2777
2789
عنوان

چطوری بعد عروسی لباس باز بپوشم

527 بازدید | 40 پست

خانما شاید الان با این چیزی که میگم مسخرتون بیاد ولی باور کنید برا من مشکل بزرگیه 

بدبختیم یکی دوتا نیست اخههههههههههه

ما فعلا دوران عقدیم ، بعد محرم صفر عروسیمونه 

من ۲۸و همسرم ۳۱ 

هفته ای یه بار یا هر دو هفته یه بار به دعوت همسرم و پدرو مادرش میرم خونشون شبم میمونم ، بعد  خیلیییییی ببخشید، مسلما تو اتاق همسرم میخوابیم ولی خب راجب اون قضیه با همسرم جرف زدم که بعد عروسی باشه😬

حالا مشکلی که دارم اینه من موقع خواب جام باید راحت و باز باشه بدم میاد یکی بچسبه بهم ، عصبی میشم ، نفسم تنگ میشه ، حتی یه زمانی بچه برادرم که ۶سالش بود میومد میومد پیشمون ، شبا کنارم میخوابید بغلم میکرد باور کنید نفسم میگرفت

حالا وقتاییم که پیش شوهرم میخوابم  از وقتی بخوایم بخوابیم اون بغلم میکنه تا وقتی بیدار شه برا نماز صبح ، دیگه اونموقع که بیدار میشه من تااااازه خوابم میبره ، اونم میبینه خوابیدم دیگه نمیاد مثلا بغلم کنه، که بیدار شم ، اونم تو خواب زیاد تکون میخوره ، یه بار پاشو اتداخته بود رو شکمم باور کنید نفسم تنگ میشه ، خوابم نمیبره 

حالا موندم اینو چه علطی کنم 

که البته خیلی از کاربرا راهنماییم کردم 

اینسری حتما امتحانش میکتم

این از این 

حالا یه بدبختی دیگه هم که دارم اینه من عادت ندارم شبا لباس باز بپوشم،  نمیدونم چرا. شاید باورتون نشه الان که خونه پدرمم  حتی شبا دامن شلواری میپوشم ،  پاچه شلوارم میره بالا با پا میکشمش تا مچ پام ، یا مثلا لباسم یکم بره بالا سریع میدمش پایین، 

با اینکه تو اتاق خودمم 

علتشم شاید مربوط بشه به وقتی که برادرم مجرد بود و ۸سال ازم بزرگتر یود از همون موقع اینطوری یودم ، نمیدونم چه مرصیه،وقتیم ازدواج کرد رفت بازم اینطوری بودم تا الان 

بعد چند وقت دیگه هم عروسیمه  ، خیلیی  ببخشید ولی  شوهرم نسبت یه من خیلی گرم تره ، دوران عقدمون رفته یود برام تاب شورتک خریده یوده ، با یه پیرهن خونگی 

من اینارو چطوری بپوشم ؟؟؟ 

عادت ندارم به پوشیدن لباس یاز

شاید چون اعتماد بنفسشو ندارم و عادت هم ندارم

هروقت میرم خونه مادرشوهرم شبا میمونم یا همون تیشرت شلوار میخوابم 

بعد اینکه رو دستام چند تا جای زخم تیغ هست ( چون یا تیع شبو میکنم ) و همچینن نواحی زیر بغلم هم زنگ نیست با قسمتای دیگه بدنم

اینطوری براتون یگم که کامل بلوری و سفید و یکدست نیست پوستم

اینو بگید چه علطی کنم حالا

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما چون قبلش هم می پوشیدیم واسمون فرقی نداره ولی کم کم همه چی بینتون ایجاد میشه خیلی گارد نداشته باشی ...

من خودم وسواس  و نشخواز فکری دارم 

اگه تاپیکامو نگاه کنی همششششش سواله

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
عادت میکنی سخت نگیر بابا کم کم تو تنهاییات بپوش

من خودم وسواس  و نشخواز فکری دارم 

اگه تاپیکامو نگاه کنی همششششش سواله

دارم دیوونه میشم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

فقط تو نیستی که بیشتریا سفید و یک دست نیستن 

در مورد خونه بابا هم که منم همیشه با تیشرت شلوار می خوابم اما بعد ازدواجم لباس خواب میگیرم 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه