خانما شاید الان با این چیزی که میگم مسخرتون بیاد ولی باور کنید برا من مشکل بزرگیه
ما فعلا دوران عقدیم ، بعد محرم صفر عروسیمونه
من ۲۸و همسرم ۳۱
هفته ای یه بار یا هر دو هفته یه بار به دعوت همسرم و پدرو مادرش میرم خونشون شبم میمونم ، بعد خیلیییییی ببخشید، مسلما تو اتاق همسرم میخوابیم ولی خب راجب اون قضیه با همسرم جرف زدم که بعد عروسی باشه😬
حالا مشکلی که دارم اینه من موقع خواب جام باید راحت و باز باشه بدم میاد یکی بچسبه بهم ، عصبی میشم ، نفسم تنگ میشه ، حتی یه زمانی بچه برادرم که ۶سالش بود میومد میومد پیشمون ، شبا کنارم میخوابید بغلم میکرد باور کنید نفسم میگرفت
حالا وقتاییم که پیش شوهرم میخوابم از وقتی بخوایم بخوابیم اون بغلم میکنه تا وقتی بیدار شه برا نماز صبح ، دیگه اونموقع که بیدار میشه من تااااازه خوابم میبره ، اونم میبینه خوابیدم دیگه نمیاد مثلا بغلم کنه، که بیدار شم ، اونم تو خواب زیاد تکون میخوره ، یه بار پاشو اتداخته بود رو شکمم باور کنید نفسم تنگ میشه ، خوابم نمیبره
خیلیییییی دوسش دارما ، پسر خوبیه ، سرد هم نیستم فقط با این قضیه مشکل دارم
البته که اون نسبت به من خیلییی گرم تره ولی خب منم سرد نیستم فقط مشکلم این قضیست
با خود بغل کردن تو بیداری مشکلی ندارما ، فقط تو خواب اذیت میشم نمیتونم یخوابم
الان چند وقت دیگه هم عروسیمونه، من چیکار کنم اخهههههه
هی میخواستم راجب این مسئله تاپیک بزنم گفتم شاید قضاوتم کنید ، مسخره کنید ، و..... نزدم
تا الان دیگه دلو زدم به دریا
خواهش میکنم خانما مسخره نکنید و تیکه کنایه نزنید
من تا الان چند بار تاپیک زدم راجب این مسیله ، ولی متاسفانه فکرش ادیتم میکنه چند تا کاربرا تاپیکای قبل گقتن بهش بگم که مثلا بیا همو قبل خواب بغل کنیم و بعد هرکی برا خودش بخوابه( منظورم از جدا خوابیدن این یود نه اینکه تختمون جدا باشه فقط تو بغل هم نباشیم)میترسم بگم ناراحت بشه، یا ازم سرد بشه اول عروسی🥲
یا مثلا گفتن وقتی خوابید آروم از بعلش بیا بیرون، شوهر من خوابش سبکه ، اصن یه بار ، دوبار ، سه بار این کارو کردم بلخره میفهمه که
اگه راه حلی دارید بهم بگید