2777
2789
عنوان

دوست پسر خواهرم بعد دوسال

455 بازدید | 25 پست

اصلا شاید فقط یکی دوبار پیش قدم شده باشه برای اشتی خواستگاری هم اومده اما هنوز خانواده مخالفن

بچه ها اصلا ناز خواهرمو نمیکشه 

خواهرم میگه همیشه من بعد هر دعوا پیام دادم تازه اونم گفته مقصر همه چی تویی و اینا...

درصورتی شاید اونم مقصر باشه

خواهرم روحیه اش حساسه اما همیشه هم مقصر نیست

الانم میگه من اکثر دور و بریام میدونن تو رابطه ام کاش یه نفر حتی شده ظاهری بهم ابراز علاقه کنه من بگم مبخوام ازدواج کنم از طرف تو محبت ندیدم و اینا

به نظرتون جواب میده؟

خواهرم خیلی دوسش داره اما پسره فقط تو حرف مثلا با من میگه من خیلی دوسش دارم ولی تو رفتاراش هیچی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با وجود اینها بازم میخاددباهاش ازدواج کنه؟

نه هنوز جواب قطعی ندادیم که ولی بس که پسره مقصر میدونتش میگه شاید من باعث شدم اینجوری بشه چون اوایل خیلی خوب بود

بنظرمن ازدواج باهمچین ادمی حتی فکرکردن بهشم توهین به خوده خواهرته 

الان دوساله با طرفه انقدر اذیت میکنه بخواد باهاش ازدواج کنه میدونی چی میکشه از دستش.؟

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

عزیزم بااین روحیه خواهرت حتماااا به مشکل میخورن

شوهر من همینه

من خیلی خستم از دستش حتی تو مواردی ک صددرصد مقصره من باااید پیشقدم بشم وگرنه ماهها هم بگذره قهر میمونه

به بقیه میگه دوسش دارم ولی به خودم نه

منم بهش سرد شدم اصلا میل و رغبتی بهش ندارم دیگه منی که عااشقش بودم بخاطرش جلو همه وایسادم

ادمایی مثل منو خواهرت که احساسی هستیم اولین چیزی ب چشممون میاد توجه و محبته

خواهرت پیر میشه و خسته