2777
2789
عنوان

دوست پسر خواهرم بعد دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرمن ازدواج باهمچین ادمی حتی فکرکردن بهشم توهین به خوده خواهرته الان دوساله با طرفه انقدر اذیت میک ...

اخه من دارم میبینم چقدر هر روز دلشکسته اس چون خیلیا فهمیدن با هم هستن میترسه راجبش فکر بد کنن

عزیزم بااین روحیه خواهرت حتماااا به مشکل میخورنشوهر من همینهمن خیلی خستم از دستش حتی تو مواردی ک صدد ...

الهی🥺

واقعا خیلی سخته 

خواهرم خیلی با انگیزه بود تو دانشگاه استادا همه شناختنش اینقدر درسخون بود این اواخر داره خیلی دیگه اذیت میشه اخه یه حدی داره همش بهش میگه تو مقصری من چیکار کردم خودت ببین چیکار میکنی ما گفتیم چون پسر خوبیه این اخلاقش شاید زیاد مشکل ساز نشه و خواهرم با سیاست درستش کنه

الهی🥺واقعا خیلی سخته خواهرم خیلی با انگیزه بود تو دانشگاه استادا همه شناختنش اینقدر درسخون بود این ...

نه قربونت برم نمیخوام ته دلتونو خالی کنم ولی وااقعا من تونستم یه سری اخلاقیات همسرم و با سیاست عوض کنم اینو نشد نتونستم نمیشه حتی با مشاور هم صحبت کردم گفت شوهرت خودشیفته‌اس بارزترین ویژگیشون اینه که اصلا خودشونو مقصر نمیدونن....

یعنی حتی من عطر زنانه تو ماشین شوهرم پیدا کردم ماجرا رو یه جوری پیچوند اخرش منو مقصر کرد که چرا عطر پیدا کردم!!!! 

یا تو گوشیش شماره ناشناس دیدم یه جوری پیچوند منو مقصر کرد....

در این حد...

امیدوارم خواستگار خواهرت در این حد نباشه و بشه کنترلش کرد یا با سیاست عوضش کرد

بهترینا برا خواهرت رقم بخوره عزیزم