2777
2789
چرا امسال ندادی؟ ممکنه فقط تا ۱۴۰۵ باشه فرهنگیان بعد جمعش کنن ظرفیت ها پره پره

همین بعد کنکور زد به سرم هی دارم میگم چرا من از فرصت استفاده نکردم اخه

راستی درسته اخه این خبر؟اخه میگن کمبود معلم هست؟

یعنی ۱۴۰۵هست یا نه در آخر ؟

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
همین بعد کنکور زد به سرم هی دارم میگم چرا من از فرصت استفاده نکردم اخهراستی درسته اخه این خبر؟اخه می ...

نه بابا چه کمبودی دروغه دولت با خواهش و التماس از بازنشسته ها میخوان تا یه ۷ دیگه هم کار کنن تا که فقط جذب نکن پول بیشتری ندن به امسال منو تو 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا چه کمبودی دروغه دولت با خواهش و التماس از بازنشسته ها میخوان تا یه ۷ دیگه هم کار کنن تا که ف ...

مامانم معلم بازنشسته هس🙂اما نرفت سر کار گف من میشینم تو خونه تا امسال منو تو برن سر کار نسل جوان✌️✌️✌️

نه بابا چه کمبودی دروغه دولت با خواهش و التماس از بازنشسته ها میخوان تا یه ۷ دیگه هم کار کنن تا که ف ...

واقعا که 

آدم اینجور خبرا ها رو میبینه میشنوه ناامید میشه کلا 

شیطونه میگه بشینم همین آزاد درس بخونم 

مامانم معلم بازنشسته هس🙂اما نرفت سر کار گف من میشینم تو خونه تا امسال منو تو برن سر کار نسل جوان✌️✌ ...

دمش گرم 

کاش همه ی معلم ها این درک رو داشتن

واقعا که آدم اینجور خبرا ها رو میبینه میشنوه ناامید میشه کلا شیطونه میگه بشینم همین آزاد درس بخونم

کلا همه جا همین طوره حتی کادر درمان هم همین طوره پرستارا به خصوص جذب نمیکنن چون ضرر داره برا کشور چون حقوق و پول بیشتری باید بدن به مردم 

استرس نداری حس میکنم راز موفقیتت چیه؟ من که قلبم تو دهنم رسیده از استرس 🙂🥲🥲🥲

فکر میکنی😁

والا اینقد استرس دارم که هرشب خوابش رو میبینم چون نمیخام خانوادم رو شرمنده کنم 😕 

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

فکر میکنی😁والا اینقد استرس دارم که هرشب خوابش رو میبینم چون نمیخام خانوادم رو شرمنده کنم 😕

منم همین طور فقط میخوام شرمنده پدر مادرم نشم این همه زحمت میکشن یه بار ماها خوشحالشون کنیم🙂🥲💫💫

وای خیلی استرس دارممممم 

شدیددددد 

واااییییی

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)