2777
2789
سخت بود کنکور در چه حده ؟با روزی چند ساعت مطالعه رفتی کنکور !؟منم میخوام برای سال دیگه کنکور فرهنگی ...

والا هر کی گفته من با ۴ ۵ ساعت درومدم دروغ گفته چون رقابت واقعا بالاس ظرفیت ها هم کم فوق العاده کم درسته کنکور تقریبا آسونه ولی مشکل اینجاس رقابت بالاس پس باید بالاترین تراز رو بگیری تا قبول بشی 

میگم چند تا کد رشته داشتی من که خوزستان بودم کلا ۱۵ تا بیشتر نبود

من ۱۷ تا با تراز ۸۰۰۰ 

چون ظرفیت بومی من کمه 

ولی نگران نباش ترازت خوبه 

انشالا قبول بشیم

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هر کی گفته من با ۴ ۵ ساعت درومدم دروغ گفته چون رقابت واقعا بالاس ظرفیت ها هم کم فوق العاده کم د ...

پس قبول شدن من سخته کلا از پایه داغونم حالا باید ترمیم معدل اینا بدم 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
آره گفتن امسال زیادش کردن ولی ظرفیت شهر من رو کم کرده بودن😕

استان کجایی؟ ببین من کلا پارسال شهرم حتی یه نفر هم برنداشت کلا کد رشته نداشت امسال فقط یه نفر میخواد منطقه ۳ هستم شما منطقه چندی؟

انسانی

فقط تراز بالا ۸۰۰۰ بگیر اگه میخوای قبول شی ببین من ۷۰۰۰ هستم قشنگ لبه مرزم ممکنه قبول شم یا نشم منطقه ۳ اگه باشی باز کارت راحت تره روزی ۸ یا ۹ ساعت بخون ولییییییی مفید باشه ممکنه قبول نشی ولی جا نزن خسته نشو بار ها کنکور بده 

فقط تراز بالا ۸۰۰۰ بگیر اگه میخوای قبول شی ببین من ۷۰۰۰ هستم قشنگ لبه مرزم ممکنه قبول شم یا نشم منطق ...

اره مشاور رفتم اونم گفته بیا هر هفته برات برنامه میدم بعدش امتحان میگیرم 

میخوام روزی ۹ساعت بخونم حداقل 

منطقه ۲هستم 

مشاورم برام همه ی دروس رو نننوشه بخونم چند تا ننوشته که ضریب بالاتر دارن نسبت ریاضی اینا هم نمیدم کلا 

حالا بینم نشد ایشالله سال بعد

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
استان کجایی؟ ببین من کلا پارسال شهرم حتی یه نفر هم برنداشت کلا کد رشته نداشت امسال فقط یه نفر میخواد ...

استان رو نمیتونم بگم ولی منطقه سه هستم 

مگه میشه بارون بباره ولی ...دل هیشکی واسه کسی تنگ نشه🥺