2777
2789
عنوان

زایمان

282 بازدید | 40 پست

سلام خانما من اولین بارداریم هست یک دکتر خیلی ترسوندم که تو ذخیرت کمه و بابت کیستت برولاپاراسکوپی و فریز تخمک من هم ترسیدم و اومدم خونه به همسرم گفتم . قصد بارداری حالا حالاها نداشتم و همه میگفتن طول میکشه تا بارداری شی اما خب خواست خدا بود و باردار شدم. حالا از زایمان چه طبیعی و سزارین به شدت واهمه دارم جوری که به فکر هیچی نیستم خواب و خوراک ازم گرفته شده بابت اون عمل کسی هست کمکم کنه؟ خیلی استرس دارم حالم خیلی بده نمیدونم چه کنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس ،مرغ رو ببین روزی به تخم میزاره اصلا هم نمی ترسه ،مگه ما از مرغ کم تریم(اینو من مدام با خودم می ...

مرغ تخم میده با تیغ برشش نمیدن کلی خون نمیره ازش برید سزارین خصوصی خودتونو دوس داشته باشین 

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

من سزارین شدم 

یعنی اصلا چیزی نمیفهمی هیچی

انگار دراز کشیدی تو خونه راااحت 

بعد از اون درد داره اونم یه شیاف میزاری حل میشه

منم خیلی میترسیدم الان یادم میوفته میگم حیف شد به خودم استرس الکی دادم

نترس ،مرغ رو ببین روزی به تخم میزاره اصلا هم نمی ترسه ،مگه ما از مرغ کم تریم(اینو من مدام با خودم می ...

باز من میگفتم این همه زن تونستن منم میتونم 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

ببین من دوبار زایمان طبیعی کردم دردش این طوریه انگار یبوست شدید داری و همزمان پریودی بعد هی زور میزنی دهانه رحم باز میشه کم کم بچه رو دنیا میارن .حالا دوتا مشکل بعدش هست اولی واژن کشیده شده که واسه حل این بخیه جذبی میزنن (اینو بگم  از یه جایی به بعد درد نمی فهمی چون بدنت طبیعی بی حس می کنه خودش و یه نوع احساس شعف و خوشحالی داری فقط و قدرتمند بودن ).رد بخیه جذبی اصلا نمی مونه و کشیدی هم حل می کنه .از داخل هم رحم و عضلات واژن باز شدن که بعد دو ماه خودشون کم کم به حالت اول قبل حاملگی بر می گردن .بعد زایمان هم خودت همه کارهاتو می تونی کنی و مثل سزارین سربار بقیه نیستی 

مگه ماما غیر خصوصی کمک نمی کنه 🤔

نه به اندازه خصوصی

من برای زایمان گرفتم مامای شیفت فقط میاد دهانه رحم و چک می‌کنه می‌ره ماما خصوصی از اول تا آخر پیشته باهات حرف میزنه ماساژت میده تمرین و ورزش میده خوراکی میده.....

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز