2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست
مرغ تخم میده با تیغ برشش نمیدن کلی خون نمیره ازش برید سزارین خصوصی خودتونو دوس داشته باشین

کی گفته با تیغ برش میدن‌🤔یا خدا .خودش وقتی بچه داره میاد یکم کش میاد تیغی در کار نیست و اگه بوده واسه قدیم ها بوده الان دیگه منسوخ شده این روش .اینقدر ماما وارد و دکتر هست که حتی دیدم بدون بخیه هم دنیا آوردن 

ببین من دوبار زایمان طبیعی کردم دردش این طوریه انگار یبوست شدید داری و همزمان پریودی بعد هی زور میزن ...

بین طبیعی و زایمان موندم واقعا پس چرا هی این زنا جیغ و داد میکنن تو طبیعی؟😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کی گفته با تیغ برش میدن‌🤔یا خدا .خودش وقتی بچه داره میاد یکم کش میاد تیغی در کار نیست و اگه بوده وا ...

عزیزم خودم طبیعی زایمان کردم کجا منسوخ شده وقتی بچه درشته مجبور میشن برش بدن بدون بخیه هم دربیاد قطعا گشاد میشه خانوم😐

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
وقتی انقدر ترس داری حتما باید انتخابت سزارین باشه میتونی ماما خصوصی بگیری تو تمام مراحل از بستری تا ...

من اینطور بهتون بگم که برای آمپول زدن و آزمایش خون از ۱ هفته قبل عزا میگیرم

وقتی انقدر ترس داری حتما باید انتخابت سزارین باشه میتونی ماما خصوصی بگیری تو تمام مراحل از بستری تا ...

من سزارین شدم یعنی اصلا چیزی نمیفهمی هیچیانگار دراز کشیدی تو خونه راااحت بعد از اون درد داره اونم یه ...

بعدش چی درد نداشتی آخه مامان من می گه هنوز جای بخیه های سزارینم درد داره خیلی وقت از زایمانش گذشته و اینکه شکم هم افتاده میشه سمت پایین .می گه بعدش جای بخیه ها اینقدر درد داشت تا یه روز جیغ میزدم برام کلی مسکن زدن 

من خواهرانه گفتم نرو طبیعی خود دانی

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

من خودم دو تا زایمان طبیعی داشتم و پشیمون نیستم ولی شما برو سزارین بازم با دکتر و روان شناس مشورت کن

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

خب چون درد دارن .البته اگه جیغ و داد نکنن زودتر باز میشه دهانه رحم .از اون طرف داخل سزارین بعدش که به هوش اومدی باید جیغ و داد کنی 😂من که به نظرم قبلش بهتره تا بعدش چون هنوز بچه نیومده