سلام خانما من اولین بارداریم هست یک دکتر خیلی ترسوندم که تو ذخیرت کمه و بابت کیستت برولاپاراسکوپی و فریز تخمک من هم ترسیدم و اومدم خونه به همسرم گفتم . قصد بارداری حالا حالاها نداشتم و همه میگفتن طول میکشه تا بارداری شی اما خب خواست خدا بود و باردار شدم. حالا از زایمان چه طبیعی و سزارین به شدت واهمه دارم جوری که به فکر هیچی نیستم خواب و خوراک ازم گرفته شده بابت اون عمل کسی هست کمکم کنه؟ خیلی استرس دارم حالم خیلی بده نمیدونم چه کنم😔
شوهر من هم مثل شما بود ،یادمه آپاندیس عمل کرد قبل اون یه بچه ده ساله از اتاق بیرون اومد ساکت و خندان ولی شوهر من نعره میزد که بیمارستان می لرزید 😂یعنی می گم اگه این جوری بعد سزارین هم به مشکل می خوری عمل کنی ،حداقل داخل طبیعی قبلش درد می کشی بچه متوجه نمیشه .از اون گذشته خود روند زایمان و سختی هایی که قراره بکشی تا نه ماه شما رو برای زایمان چه طبیعی چه سزارین آماده می کنه نگران نباش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خودم طبیعی زایمان کردم کجا منسوخ شده وقتی بچه درشته مجبور میشن برش بدن بدون بخیه هم دربیاد قطع ...
بچه من سه و هشصد بود برش نداد پنج سال پیش قبلش هم گفتم بهش خندید گفت این برش ها واسه قبل بوده و زمان قدیم من طوری دنیا میارم که نیاز به این چیزها نباشه بعد ش هم موقع زایمان سر بچه رو طوری دستکاری کرد که راحت بیرون بیاد.بعدش هم گفت نیاز به بخیه نداری ولی به خاطر کشیدگی چهار تا بخیه جذبی میزنم .حالا نمیدونم دیگه شاید بیمارستان ها متفاوت باشند