نفس۵۵۴۴۱۲ مدیر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 86 عنوان رشد قد | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست سلام دوستان لطفا من و راهنمایی کنید پسر من ۱۲ سالو ۱۱ ماهشه اما قدش ۱۵۴ خیلی نگرانم سعی میکنم به تغذیش رسیدگی کنم البته یه مدتم تغذیه خوبی نداشت قد همسرم ۱۷۸ و خودم ۱۵۴ هستم میانگینشم کم میشه اگه کسی راهکار خوبی برای رشد قد داره لطفا من و راهنمایی کنه 1404/05/13 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6393 جدی خواهر زاده م ۱۲۳حس میکنیم کوتوله ست😅 آره واای بچه هست خب رشدش خوبه😂 چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
سوگند1376 عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 954 آره واای بچه هست خب رشدش خوبه😂 وزنش۳۴ کسی تو زندگیم نیست اما حال ندارم با کسی هم باشم
نفس۵۵۴۴۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 86 اینو برای داداشم دان کردم الان ۱۳ روز داره ورزش میکنه همراه با غذاهای مقوی و هر شب قبل خواب شیر میخو ... ممنون عزیزم حتما دانلودش میکنم منم فکر میکنم ورزش های قد خیلی تو رشد تاثیر داره منم یک ماهه شیر و پودر سنجدو بادوم میدم به پسرم امیدوارم موثر باشه
_خرگوش_ عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 6393 ممنون عزیزم حتما دانلودش میکنم منم فکر میکنم ورزش های قد خیلی تو رشد تاثیر داره منم یک ماهه شیر و پ ... قربونت . آره تا موقعی که تو سن رشد هستن ورزش و تغذیه ۸۰ درصد تاثیر داره امیدوارم به قد موردنظرش برسه چشم من هرگز ندیدهست آدمی بیدرد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!
میهنا_ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1228 خواب به موقع، کافی و با کیفیت خیییلی مهمهتغذیه ی خوب ورزشایی که برای افزایش قد خوبه، مثل والیبال، بسکتبالشنا، طناب زدن و...
mahisinger63 عضویت: 1403/12/17 تعداد پست: 811 من بعد بیست سالگی دو سانت ودر۳۶سالگی سه سانت بلند شدمکانال تلگرام افزایش قد منمتدهای افزایش قد2025لینک bolandhaتاپیک قد منو بخونیددر کانال من کتابها وتجربیات افراد جهان ونویسندگان هست من مربی ومشاور افزایش قد هستمتاپیک قد منو بخونید
072tahmine عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 932 عزیزم شما بچه دومت چشم رنگی شد؟؟؟ چیا خوردی؟ آخر سنبل الطیب خوردی؟؟؟ خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله