zohrehhhhhhh مدیر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 عنوان شوهر گیر میاد ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 97 پست سلام من شوهرم معتاده اخلاقش بد نیست خونه نداریم بچه هم نداریم سه بار سقط شد از زندگیم خسته شدم خوشبخت نیستم اهل خیانت هم نیستم به نظرتون اگر طلاق بگیرم شوهر گیر میاد دنبال ارامش هستم یه خونه گرم که بشه توش زندگی کرد بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت 1396/12/19 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 زندگی فقط مستقل بودن نیست یه سری نیازای دیگم هست منم موافقم من خیاطم ولی بازم تو زندگیم یه مرد میخوام که بهش تکیه کنم بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
آفرودیت عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 10943 ادم ها رو قضاوت نکن تو هیچوقت جای من نبودی هرکی دور و بر منه میگه طلاق بگیر تو خیلی صب ... من قضاوت نکردم. اما گویا شما منتظرین که یه آدم دیگه خوشبختتون کنه. اگر شرایط بده جدا شین، یه زندگی مستقل تشکیل بدین و هروقت که موقعیتش رو داشتین میتونین ازدواج کنین. نه اینکه از الان به فکر گیر اومدن یا نیومدن شوهر باشین. زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمیشود مُرد.
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 مشکل شوهرت فقط اعتیاده؟؟؟؟ چرا کمکش نمیکنی؟؟؟؟ خیلی تلاش کردم نشد بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
tab عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 متاسفانه الان جامعه ما پر از معتاد هست چیز عجیبی نیس اعتیاد دیگه .خیلی از معتادا هستن کار میکنن و زن بچشونو تامین میکنن اگه دوسش داری بیشتر تلاش کن من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
آسمان74 عضویت: 1394/05/05 تعداد پست: 6541 بردمش کمپ دوباره کشید اوه اوه كمپ كه خيلي سخته مواد لامذهب هر كيو الوده كرده ولش نمي كنه اگه اميدي بهش نداري جدا شو براي خودت زندگي كن جووني درس بخون ارايشگري خياطي هزار كار ديكه مي شه كرد اگه شوهر خوب گيرت اومد ازدواج كن اگه نه هم كه عجله نكن فوري شوهر كني به خودت زمان بده از چاله نيوفتي تو چاه ايشالا خدا دلتو شاد كنه
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 من قضاوت نکردم. اما گویا شما منتظرین که یه آدم دیگه خوشبختتون کنه. اگر شرایط بده جدا ش ... از این خونه که برم جام کف خیابونه بدون پول و حمایت حق ندارم از اینده ای که پیش رومه حتی یه سوال کنم بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
tab عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 18035 از این خونه که برم جام کف خیابونه بدون پول و حمایت حق ندارم از ایند ... خب خودت خیاطی میتونی رو پای خودت وایسی من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 اوه اوه كمپ كه خيلي سخته مواد لامذهب هر كيو الوده كرده ولش نمي كنه اگه اميدي بهش نداري ... دعای اخرت یه دنیا دلمو شاد کرد همش به خدا میگم خدایا یه کم وضعم بهتر بشه که نه بخوام جدا شم نه حرف بشنوم بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 من اگر خدای کرده شوهرم معتاد بشه جدا نمیشمتلاش میکنم ترک کنه اعتیاد بیماریه ی مشکله ، خب زن و شوهر باید تو مشکلات کنار هم باشن بهم کمک کنناگر اخلاقش خوبه ، اهل خیانت و این چیزا نیست کمکش کنسرکار میره؟؟؟ وضع مالی چطوره؟؟؟ گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
آفرودیت عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 10943 از این خونه که برم جام کف خیابونه بدون پول و حمایت حق ندارم از ایند ... از الان کم کم پول جمع کنین. از هر حرفهای که بلدین، هرموقع وضع مالی به حدی رسید که تونستین یه خونه کوچیک یا حتی اتاق اجاره کنین، جدا شین. اگه مهریه هم دارین که چه بهتر. کم کم زندگی رو ارتقا بدین. به وقتش ازدواج هم میکنین. زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمیشود مُرد.
zohrehhhhhhh مدیر استارتر عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1576 من اگر خدای کرده شوهرم معتاد بشه جدا نمیشم تلاش میکنم ترک کنه اعتیاد بیماریه ی مشکله ، خب زن ... به بیان ساده بدبختیم بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه دروغ بده حتی به خودت
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 از این خونه که برم جام کف خیابونه بدون پول و حمایت حق ندارم از ایند ... خب یعنی فردای طلاقت باید بری خونه شوهر جدید؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐 گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
nikiiiii عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 5636 زندگی فقط مستقل بودن نیست یه سری نیازای دیگم هست یعنی اون قدری یه انسان نمیتونه چند سالی خودشو کنترل کنه که میگه شوهر گیر میاد یا نه.اونم هنوز جدا نشده افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
ندا_ندایی عضویت: 1395/08/11 تعداد پست: 15070 دعای اخرت یه دنیا دلمو شاد کرد همش به خدا میگم خدایا یه کم وضعم بهتر بشه که نه بخوام ج ... اگه جایی نداری صبر کن ...پس انداز کن ...زود تصمیم نگیر که نه راه پس داشته باشی نه راه پیش من وقتی میام نی نی سایت 👈 👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥