2777
2789
عنوان

شوهر گیر میاد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 97 پست
من اگر خدای کرده شوهرم معتاد بشه جدا نمیشم تلاش میکنم ترک کنه  اعتیاد بیماریه ی مشکله ، خب زن ...

تو حرف اسونه 

وليواقعا سخته 

شوهرم مركز ترك اعتياد داره 

قصه ها و غصه هاي زن هايي كه شوهرشون معتاده دل سنگ و پاره مي كنه

خانومای که میان میگین جدا شو ......صرف اطلاع همه در شرایط خوب کنار شما هستن این شاهکار نیس اون کسی واقعا شما رو دوس خواهد داشت که با وجود دیدن بدی هایه شما باز هم شما رو بخاد و تنهاتون نزاره 

جهان هر کس اندیشه اوست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان کم کم پول جمع کنین.  از هر حرفه‌ای که بلدین، هرموقع وضع مالی به حدی رسید که تونستین یه ...

شهری که زندگی میکنم شهر کوچیکیه    طوری که همه همدیگرو میشناسن  

یه چیزی بگم    

خسته ام   

یه ادم ته خط   

که حاضره صبح بیدار نشه 

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

خب میگی جایی رو نداری بعد طلاق بری 

پول هم نداری ، زندگیت رو هم دوست نداری ، برو بگرد دنبال ی کار پول دربیار که خودت بتونی ی زندگی واسه خودت درست کنی 

از چاله درنیا بیفت تو چاه

بخاطر اینکه از این زندگی خسته شدی جدا نشو و زن ی نفر نشو بدتر از شوهرت

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
خب یعنی فردای طلاقت باید بری خونه شوهر جدید؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐

نه ولی تو خیابون   به جز اونایی که جه جسمت کار دارن   کی سراغت میاد ؟؟کی

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
شهری که زندگی میکنم شهر کوچیکیه    طوری که همه همدیگرو میشناسن   &nbs ...

زندگی هممون یه روزایی به این حد میرسه، ولی اگه بخواین میشه، مطمئن باشین که میشه. 

خیاطی بلدین؟ از الان کار کنین. اوضاعش هم خوبه. بعد کم کم جدا میشین و اگه کسی تو سرنوشتتون قرار گرفت ازدواج میکنین. اونموقع به خودتون افتخار میکنین. 

به حرفام فکرکنین. 

حرف مردم چه اهمیتی داره واقعا؟ 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
یعنی اون قدری یه انسان نمیتونه چند سالی خودشو کنترل کنه که میگه شوهر گیر میاد یا نه.اونم هنوز جدا نش ...

واقعا نمیفهمید یا دونباله  سرگرمی هستین    

بحث دین و ایمون و عقیده هست نه    اینقدری که شما میگی  جنسی

تو حرف اسونه  وليواقعا سخته  شوهرم مركز ترك اعتياد داره  قصه ها و غصه هاي زن هايي ...

ادمی نیستم که فقط موقع اسونی کنار شوهرم باشم

همونجور که انتظار دارم اون موقع سختی کنار باشم منم تمااام تلاشم رو میکنم اگر گرفتار شد نجاتش بدم

اگر همه کاری کردم و دیدم خودش نمیخواد اون موقع از زندگیش میرم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
زندگی هممون یه روزایی به این حد میرسه، ولی اگه بخواین میشه، مطمئن باشین که میشه.  خیاطی بلدین؟ ...

یعنی جدا شم ؟   میترسم      نه پای رفتن دارم نه حس موندن

یعنی جدا شم ؟   میترسم      نه پای رفتن دارم نه حس موندن

الان نه. صبر کنین. 

اگه واقعا راهی براتون نموند و همسرتون نتونست ترک کنه جدا شین. 

فقط پس انداز رو فراموش نکنین. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
الان نه. صبر کنین.  اگه واقعا راهی براتون نموند و همسرتون نتونست ترک کنه جدا شین.  فقط پ ...

راستی میدونی افرودیت چیه

الان نه. صبر کنین.  اگه واقعا راهی براتون نموند و همسرتون نتونست ترک کنه جدا شین.  فقط پ ...

حرفت به دلم نشست    ممنون وقت گذاشتی