2777
2789
عنوان

شوهر گیر میاد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 97 پست

من از هیجده سالگی تا الان واسه زندگیم جون کندم   دنبال ارامشم    خودمم میدونم شهوتم زیاده اگر شوهر نداشته باشم به گناه کشیده میشم      حاضرم تو این بدبختی بمونم ولی گناه نکنم

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا جای تاسفه.زن هایی مثل شما آبروي هرچی زن رو ميبرن.یعنی چی شوهر گیر میاد؟مگه چی هست که گیر بياد؟گنجه قارونه؟مگه خودت بی دست و پایی که نمی تونی مستقل باشي

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
تلاش كن تركش بدي  مركز هاي ترك اعتياد با دارو واقعا كسي بهاد ترك كنه شدنيه  ادماز اينده ...

بردمش کمپ    دوباره کشید

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

نمیدونم چی بگم 

زندگی خوب حق همه هست ....

اگه میشه کمک کن ترک کنه 

هیچکس کامل نیست 

اگه عیب شوهرت فقط همین باشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
بد نیست

عزیزم زندگی با ی آدم معتاد فایده ای نداره

آخرشم کل وسایل خونتو میفروشه، زندگیت ب باد میره

طلاقتو بگیر، برو ی مدت تنها زندگی کن.

انشاالله ک ی مرد خوب و سالم و صالح قسمتت بشه ک باهاش ازدواج کنی و اونطور ک دلت میخواد خوشبخت بشی. ولی هیچوقت هیچوقت بعد از این طلاق، فوراً با کس دیگه ای آشنا نشو و ازدواج نکن. یکم صبر کن موارد بهتری گیرت بیاد و اصلاً سر ازدواج دومت عجله نکن. مطمئن باش صبر کنی موارد خیلی خوبی ب پستت میخوره.

انشاالله ک موفق باشی گلم 😘❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
چقدر احساس ضعف میکنم با خوندن این حرفا.  واقعا جنس زن اینطوریه؟!  کل زندگیش معطل یه ازدو ...

ادم ها رو قضاوت نکن   تو هیچوقت جای من نبودی   هرکی دور و بر منه میگه طلاق بگیر تو خیلی صبوری ولی من واسه زندگیم خیلی جنگیدم

من از هیجده سالگی تا الان واسه زندگیم جون کندم   دنبال ارامشم    خودمم میدونم شهوتم ز ...

حالا شهوتتو کنترل کن ایدز نداشته باشه بگیری ازش   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
واقعا جای تاسفه.زن هایی مثل شما آبروي هرچی زن رو ميبرن.یعنی چی شوهر گیر میاد؟مگه چی هست که گیر بياد؟ ...

زندگی فقط مستقل بودن نیست یه سری نیازای دیگم هست 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد