2777
2789
عنوان

چطور یا غم رفتن کنار اومدین

132 بازدید | 18 پست

وقتی کات کردید از کسی که خیلی دوسش دارید چطور به زندگی ادامه دادید من حس میکنم همه چی بی معنی و زشته میترسم از اینکه هیچوقت دیگه ازش خبر نداشته باشم

همه چیز درست میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرده متحرکمهیچی واسم قشنگی نداره هیچی هیچی خوشحالم نمیکنه جز برگشتن اونبدبختم کرد و رفت

خدا لعنت کنه کسی که عمدی میاد تو زندگی یه دختر باهاش بازی می‌کنه و میره

همه چیز درست میشه

ان شاءالله زودتر یادت میره ما نامزد هم بودیم اخه🥲

من شاید بتونم زودتر فراموش کنم چون عشقم یک طرفه بود و هیچ عشق و محبتی بهم نمی‌دادولی خب سه سال باهم بودیم .یکم واست عادی تر نشده؟

همه چیز درست میشه

اره تو زودتر میتونیچرا یکم عادی که شده ولی خب واقعا ناراحتم بابتش

امیدوارم توام زود فراموش کنی چون واقعا بدترین درد دنیاست کسی که دوسش داری رو رها کنی

همه چیز درست میشه

جدی کاش منم اینطوری بشم

اره عزیزم جدی 

سم خالص بود کلا دو سال با هم در اتباط بودیم سال اول ک بعد سه چهار هفته از شروعش کات کرد کلا دو سه روز اشتی چن هفته قهر و کات میکرد سال دوم هم ک ب کل کات 

پنج سال التماسم میکرد بهش اوکی بدم قبول کردم ی مدت برا اشنایی باهم باشیم چون فامیل بود ی کاری کرد همه فهمیدن باهمیم و ازون طرف منم ی کم وابسته شدم و از طرفی ب خاطر ابرو کوتاه میومدم همیشه این شروع کرد ب جفتک انداختن و اذیت کردن لجن لاشی چقد ازارم میداد 

بار اخر ک رفت ی سال بعدش برگشت اول با التماس بعد با تهدید ک باید با من باشی وگرنه میکشمت ال میکنم بل میکنم ولی کامل دیگه از چشمم افتاده بود قلبم سنگ شده بود 

همون موقعا ی خاستگار سنتی برام اومد ردش کردم اما پسره عاشق ش‌ده بود اینقد اومد رفت تا اوکی گرفت قبول کردم ۳ ماه برا اشنایی با هم باشیم و اگر جوابم ن بود با دلیل ردش کنم 

خلاصه موفق شد و خدا رو هزاران بار شکر زنش شدم 

اون لاشی حرومزاده هم خیلی تلاش کرد عقدمو بهم بزنه نتونست لجن خان 😃