بچه ها من صورتم پره جای جوشه قرمزه یه کوچولو هم فرو رفتگی دارم ....ینی روی لپام از بس جوش زده رفته قرمز شده کلا.انگار سوخته.پیشونیم سفیده لپام داغونه از خجالت روم نمیشه جلو کسی بدون کرم باشم عیدم میریم مسافرت بخاطر این موضوع خیلی عذاب میکشم.....کارم شده هر شب گریه.از خدا میخوام بمیرم....دیگه موندم چیکار کنم .یه راه بهم بگین؟ میکرونیدلینگ خوبه؟
من واسه قرمزی ضد لک اریکه فرانسویی داده دکتر دوهفته س استفاره میکنم یکم محو شده جوریه که شوهرم متوجه تاثیرش شده البته بعد قطع دارو باید نتیجه رو گفت چون اکثرا تا قطع میکنی لک برمیگرده
الان جوش داری یا فقط میخوای جای جوشات بره؟جای جوش طول میکشه بره،من اب لیمو رقیق شده با اب میزنم،اب پیاز میزنم،اب لیمو با عسل میزنم،تاثیر داره واقعا اما طول میکشه
جای جوش دارم.....پره لک قرمزه....یجورایی پوست خودمم قرمز کرده .اعتماد به نفسم بدون کرم صفر شده....تو ...
منم جای جوش دارم اما نه اینجوری البته،کلا به دکتر اعتقادی ندارم راستش چون لایه بردار میده و پوست موقتی خوب میشه و بعدا شاید بدتر شه،برا همین روشای خانگی رو انجام میدم و بنظرم تاثیر داره اما یواش،در ضمن سعی کن خیلی زیاد از کرم پودر یا کرمای رنگی استفاده نکنی،پوستتو لک میکنه و چروک
همونا که گفتم،عسل و اب لیموی طبیعی،اب لیموی رقیق شده با اب،اب پیاز قرمز،کرمو سعی کن کم کم حذف کنی،اینا رو من اثر داره اما کنده،کلا جای جوش طول میکشه بره،باید صبوری کنی