2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 5736 بازدید | 49 پست

منم صورتم جوش میزد  جای جوشامم قرمز میشد 

ازبس ماسکای خونگی استفاده کردم رولپلام علاوه برجای جوشام اندازه ته لیوان روهر کدومش قرمز بود

تارفتم دکتر برام پانژل وکترل وصابون نوباکتر بایه محلول داد اون قرمزی که اندازه که لیوان بود رفت

هنوزم جوش دارم اما نسبت به قبل بهتر شده جای جوشامم بهتر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم انداره دایره کوچیک قرمزه....اسم محلولت چیه؟

محلولش ترکیبی بود 

به نظرم به خاطر اوندنبود چون برای ازبین بردن جوش بود

به نظرم استفاده از پماد ها بود که باعث شددبر طرف بشه

هنوزم دارمداستفاده میکنم چون حالت لایه برداررداره 

الان حدود دوماه نیم هرشب استفاده میکنم

چجوری؟؟؟؟

رفتم پیش دکتر توسلیان توی راه آهن. 

تو نت بزن اسمش شمارش میاره.  پیدا نکردی بگو .

دکتر فوق العاده ای . کرم دستساز بهم دوتا داد. 

دارو گیاهی هم برای پاکسازی کبد

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

رفتم پیش دکتر توسلیان توی راه آهن.  تو نت بزن اسمش شمارش میاره.  پیدا نکردی بگو . دکتر ف ...

سلام منم جای جوش قرمز رو گونه هام دارم اصلاااا نمیره هزاران کار انجام دادم خوب نشد میشه بگین چه داروهایی بتون داد که ما هم از عطاری بگیریم، چون شهرستانیم تهران نمیتونیم بیایم

سلام منم جای جوش قرمز رو گونه هام دارم اصلاااا نمیره هزاران کار انجام دادم خوب نشد میشه بگین چه دارو ...

گلم دارو گیاهیش برای کبد ک جوش نزنی.  

یه شربت سکنجبین امادس . با عرق ۱۴ گیاه پاکسازی . 

خواستی میرم پیشش بهش میگم اگه بتونه با عکس ویزیتت کنه