2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 5736 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه قرمزی ضد لک اریکه فرانسویی داده دکتر دوهفته س استفاره میکنم یکم محو شده جوریه که شوهرم متوجه تاثیرش شده البته بعد قطع دارو باید نتیجه رو گفت چون اکثرا تا قطع میکنی لک برمیگرده

الان جوش داری یا فقط میخوای جای جوشات بره؟جای جوش طول میکشه بره،من اب لیمو رقیق شده با اب میزنم،اب پیاز میزنم،اب لیمو با عسل میزنم،تاثیر داره واقعا اما طول میکشه

شکر نعمت ، نعمتت افزون کند😊
من واسه قرمزی ضد لک اریکه فرانسویی داده دکتر دوهفته س استفاره میکنم یکم محو شده جوریه که شوهرم متوجه ...

ولی من زدم تغییری نکردم 😣😣😣😣 

اصلا هیچی صورت منو خوب نمیکنه😢😢😢 

خسته شدم بخدا😢😢😢

الان جوش داری یا فقط میخوای جای جوشات بره؟جای جوش طول میکشه بره،من اب لیمو رقیق شده با اب میزنم،اب پ ...

جای جوش دارم.....پره لک قرمزه....یجورایی پوست خودمم قرمز کرده .اعتماد به نفسم بدون کرم صفر شده....تو روخدا کمکم کنید😢

ولی من زدم تغییری نکردم 😣😣😣😣  اصلا هیچی صورت منو خوب نمیکنه😢😢😢  خسته شدم بخدا😢😢 ...

آب پیاز بزن من رو دستم لک داشتم سوختگی رفت فقط صورتم حساس نزدم نتیجه ش ببینم دختر عمه شوهرم برا صورت نتیجه گرفته بود از اون شنیدم

آب پیاز بزن من رو دستم لک داشتم سوختگی رفت فقط صورتم حساس نزدم نتیجه ش ببینم دختر عمه شوهرم برا صورت ...

هر چی که فک کنی امتحان کردم ...اب پیاز صورتمو سوزوند.ملتهب و پوسته پوسته کرد .

جای جوش دارم.....پره لک قرمزه....یجورایی پوست خودمم قرمز کرده .اعتماد به نفسم بدون کرم صفر شده....تو ...

منم جای جوش دارم اما نه اینجوری البته،کلا به دکتر اعتقادی ندارم راستش چون لایه بردار میده و پوست موقتی خوب میشه و بعدا شاید بدتر شه،برا همین روشای خانگی رو انجام میدم و بنظرم تاثیر داره اما یواش،در ضمن سعی کن خیلی زیاد از کرم پودر یا کرمای رنگی استفاده نکنی،پوستتو لک میکنه و چروک

منم جای جوش دارم اما نه اینجوری البته،کلا به دکتر اعتقادی ندارم راستش چون لایه بردار میده و پوست موق ...

چه روش هایی استفاده میکنی؟

بدون کرم نمیتونم اصن😔😔

چه روش هایی استفاده میکنی؟ بدون کرم نمیتونم اصن😔😔

همونا که گفتم،عسل و اب لیموی طبیعی،اب لیموی رقیق شده با اب،اب پیاز قرمز،کرمو سعی کن کم کم حذف کنی،اینا رو من اثر داره اما کنده،کلا جای جوش طول میکشه بره،باید صبوری کنی