بچه ها من صورتم پره جای جوشه قرمزه یه کوچولو هم فرو رفتگی دارم ....ینی روی لپام از بس جوش زده رفته قرمز شده کلا.انگار سوخته.پیشونیم سفیده لپام داغونه از خجالت روم نمیشه جلو کسی بدون کرم باشم عیدم میریم مسافرت بخاطر این موضوع خیلی عذاب میکشم.....کارم شده هر شب گریه.از خدا میخوام بمیرم....دیگه موندم چیکار کنم .یه راه بهم بگین؟ میکرونیدلینگ خوبه؟
بنظر من خانم دکتر خاک سفیدی تو این ضمیمه کارشون عالیه من خیلی راضی ام
چند سالی بود همش جوش های ریز زیر پوستی میزدم و هر کاری میکردم جواب نمی گرفتم ولی با سه جلسه خانم دکتر کاری کرد که پوستم صافه صاف شده میخوای ادرس اینستاشونو دارم میدم برو ی سر بزن نمونه کاراشونو ببین عزیزم
یکی از بهترین و شناخته ترین موادی که برای درمان لک های پوستی از جمله جای جوش و خود جوش خیلی کاربرد داره رتینول هست ، یه سرم رتینول براتون میزارم لینکش رو ، واقعا فوق العادست ، کاناداییه ، یکم قیمتش شاید بالا باشه اما حتما مشکل پوستتون رو حل می کنه
سلام منم خیلی جوش میزد صورتم جوشای گنده و ناجور بعدشم جاش میموند یه بنده خدایی یه قرص بهم معرفیکرد که واقعا معجزه میکنه از وقتی مصرفش کردم دیگه از جوش خبری نیست حتی جای قبلیام هم یکم بهتر شده ماهی یدونه میخورم راحتم اسم قرصه نورم اسکین 20 داروخونه داره