2777
2789
عنوان

کیا با همسایشون صمیمی هستن

270 بازدید | 51 پست

خانما من تو ی خونه هستم تو ی نقطه از شهره ک بیشتر ساختمونا تجاریه. بخاطر کارشوهرم اینجاییم ک ب همه چی دسترسی سریع داره. یعنی فضاش طوری نیس ک خانمای همسایه رو ببینی و اینا. فقط این ساختمونی ک هستیم دو طبقه ست. ما پایین نشستیم. طبقه بالا هم مستاجره. با مستاجر قبلی رابطه ای نداشتیم در حد دورادور سلام. نهایت تو دوسالی ک همسایه بودیم دوبار در حد چند جمله همو دیدیم

الان اونا دارن میرن. قراره مستاجر جدید بیاد

من خیلی بلد نیستم با کسی ارتباط بگیرم. دلم ی همسایه خوب و صمیمی میخاد. یکی ک حتی بتونه ی ساعتی بچتو بگیره تا مثلا بری حموم. یا بری نون بگیری. دوستمم مثل خودم تو شهر غریبه ولی ی صاحبخونه داره بخدا از مادرش بیشتر گردنش حق داره

میگم مستاجر جدید اومد من چ رفتاری کنم ک باهم صمیمی باشیم. تحقیق کردم خانواده خیلی خوبی هستن‌. اتفاقا آقاهه نصف ماه رو خونه نیست. ولی خب خانمه هم همسن من نیست سنش بالاتره. 

دوس دارم باهم ارتباط داشته باشیم تنهایی اذیتم هم خودم هم بچم

والا نمی‌دونم من مشکل دارم یا همسایه هام که با هرکی صمیمی میشم یه کندی بلند میشه مجبورم کات کنم 

این آخری خوب بود پسر باز اینا نبود ولی بیش از حد دهن بین بود چندبار چرت و پرت گفت رابطمو کم‌کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه تو بسپری دست همسایه تون که بری حموم کنی 😟

دخترم ب شدت وابستس ب خودم. این دوستم ک میگم تو شهر غریبه بچشو میده ب صاحبخونشون میره باشگاه. میره لیزر میره نوبت ناخن. ولی من هیچی بخدا. آدم خیلی خسته میشه. حداقل بچم جز خودم کسی رو بشناسه

من هیچوقت با کسی صمیمی نمیشم رفتارم جوریه که حریم و خط قرمز دارم و صمیمی شدن باعث میشه این خط قرمزا کمرنگ بشن و خب من دوس ندارم .تجربه بهم نشون داده خیلیا نقاب دارن و در بهترین حالت سواستفاده گرن برا همینم با همسایه هاهم در حد سلام علیک ارتباط دارم و بقیه اشناها و دوستان و فامیلا هم همین طور.نمیزارم از یه حدی صمیمی تر شن

عجب بابا عجب دلی داری عجب هوشی من بچه مو نمیسپارم دست مادرم تو بچه تو میدی دست همسایه

هنوز ک ندادم. مطمئن باشید خودم صلاح بچمو بهتر از شما میدونم. دایه دلسوزتر از مادر نباشید من برا چیز دیگه ای مشورت خاستم!

والا نمی‌دونم من مشکل دارم یا همسایه هام که با هرکی صمیمی میشم یه کندی بلند میشه مجبورم کات کنم این ...

منم همسایه هامون  بعضیاشون فضولن از همه ی مردم کوچه خبر دارن چند دیدم اخلاقشونو چپ کردم بعضیاشون به تیپ من نمیخورن فقط در حد سلام  همین 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
من هیچوقت با کسی صمیمی نمیشم رفتارم جوریه که حریم و خط قرمز دارم و صمیمی شدن باعث میشه این خط قرمزا ...

من خودمم اینجوریم. برا همین تا حالا با هیچ صابخونه و همسایه ای رفت و آمد نداشتم. از خانواده و دوستام دورم. دلم واقعا هم صحبت میخاد. بشینیم گپ بزنیم 

من خودمم اینجوریم. برا همین تا حالا با هیچ صابخونه و همسایه ای رفت و آمد نداشتم. از خانواده و دوستام ...

هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت ، از سر تنهایی با کسی دوست نشو . نمیتونی همون اول ایراداشو ببینی و بعدا لطمه میخوری

هنوز ک ندادم. مطمئن باشید خودم صلاح بچمو بهتر از شما میدونم. دایه دلسوزتر از مادر نباشید من برا چیز ...

دایه نیستم ولی خدایی خیلی سخته باور کن هیچکی به غیر از مادر این حرفو درک نمیکنه .بعضی وقتا که میرم بازار یا بیرون بچه م همراهه منه شوهرم باهام بحث میکنه که چرا بچه رو نمیدی مامانت بش میگم نمیتونم  

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت ، از سر تنهایی با کسی دوست نشو . نمیتونی همون اول ایراداشو ببینی و بعدا لط ...

آخه با بچه کوچیک هیچ جا نمیتونم برم. تفریح باشگاه فلان بیسار. همش تو خونه ایم شوهرم شب ب شب میاد اذیتم