2777
2789
عنوان

کیا با همسایشون صمیمی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 51 پست
آخه با بچه کوچیک هیچ جا نمیتونم برم. تفریح باشگاه فلان بیسار. همش تو خونه ایم شوهرم شب ب شب میاد اذی ...

مشکلی ندلره گلم تحمل کن تاکمی بزرگ بشه وبفرستیش مهد کودک 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
دایه نیستم ولی خدایی خیلی سخته باور کن هیچکی به غیر از مادر این حرفو درک نمیکنه .بعضی وقتا که میرم ب ...

منم هنوز ندادم. ولی ب نظرم کسی ک آدم امنی نداره بتونه بچشو بهش بسپره اصلا نباید بچه بیاره. من خودم خیلی پشیمونم از پا در اومدم واقعا ن جسمی ن روحی نمیتونم ۲۴ ساعته باهاش درگیر باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه با بچه کوچیک هیچ جا نمیتونم برم. تفریح باشگاه فلان بیسار. همش تو خونه ایم شوهرم شب ب شب میاد اذی ...

درکت میکنم منم این سختیارو کشیدم ، اما باور کن این سختیا خیلی بهتر از اینه یکی بیاد اعتمادتو ازت بگیره یا سر حرفای خاله زنکی اعصابتو بهم بریزه

منم همسایه هامون بعضیاشون فضولن از همه ی مردم کوچه خبر دارن چند دیدم اخلاقشونو چپ کردم بعضیاشون به ...

گاهی میگم شاید من مشکل دارم آخه ۱۰ ساله یه همسایه خوب قسمت من نشده 

یکی هست خوبه یه کوچه با من فاصله داره بی پولن خانومه خیلی زن خوبیه دخترشم همسن دختر منه خیلی خوبه ولی یه ایرادی که داره اینه که هروقت جلوی درمون که فضای سبزه بچه ها جمع میشن بازی کنن دختر اونم میاد با دخترم بازی کنه میخام برم از سوپری به دخترم مثلا آب بخرم میبینم دخترش کلی خوراکی برداشته منم گاهی پول ندارم خجالت میکشم البته مادره خبر نداره 

هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت ، از سر تنهایی با کسی دوست نشو . نمیتونی همون اول ایراداشو ببینی و بعدا لط ...

یعنی اومدن چیزی نبرم براشون؟؟ ما ک اومدیم همسایه قبلی اومد بهمون خوش آمد گف. برامون کیک‌پخت اورد. فک کنم یجور رسمه

گاهی میگم شاید من مشکل دارم آخه ۱۰ ساله یه همسایه خوب قسمت من نشده یکی هست خوبه یه کوچه با من فاصله ...

ازت سو استفاده میکنه احتمالا مادرش خبر داره 

یعنی اومدن چیزی نبرم براشون؟؟ ما ک اومدیم همسایه قبلی اومد بهمون خوش آمد گف. برامون کیک‌پخت اورد. فک ...

زیاد با مردم صمیمی نشو  چون مردم گرگ شدن خواهر سرت فقط تو زندگیت باشه وتمام بچه تو بخوابون وبرو کیف کن برو حموم برو ورزش کن تو خونه  

منم هنوز ندادم. ولی ب نظرم کسی ک آدم امنی نداره بتونه بچشو بهش بسپره اصلا نباید بچه بیاره. من خودم خ ...

من امشب داشتم از خستگی گریه میکردم شوهرم دید اوضاع خرابه بچرو خوابوند 

بااینکه کمکی دارم ولی خب هرروز نمیشه که بچرو بسپارم به ابحیم یا مامانم بیشتر اوقات ۲۴ ساعته باخودمه فقط دکتری جایی بخوام برم میسپارم بهشون اونم هی زنگ میزنن کی میایی

گاهی میگم شاید من مشکل دارم آخه ۱۰ ساله یه همسایه خوب قسمت من نشده یکی هست خوبه یه کوچه با من فاصله ...

خب بهش بگید خاله فقط ی دونه خوراکی

برا دختر خودتونم بیشتر از یکی بر ندارید بچه ها بدعادت میشن

زیاد با مردم صمیمی نشو چون مردم گرگ شدن خواهر سرت فقط تو زندگیت باشه وتمام بچه تو بخوابون وبرو کیف ...

دخترم انقددددد بدقلقه. خابیدنش یجور. دوساعت طول کشید تا الان بخابه. بعدش وقتی خابه باید نفس نکشی. بیدار میشه یطور. غذا خوردنش یجور. پارههههههه شدمممم

یعنی اومدن چیزی نبرم براشون؟؟ ما ک اومدیم همسایه قبلی اومد بهمون خوش آمد گف. برامون کیک‌پخت اورد. فک ...

نه ببین ارتباط داشتن تا یه حدی خوبه ،نمیگم کلا نادیده بگیر میگم صمیمی نشو ، مثلا هوا گرمه موقع اسباب کشی براشون شربت ببر خوش امد گویی کن و تمام.

بعدش هروقت بیرون دیدیش سلام احوال پرسی گرم کن و رد شو .رفت و امد های خونگی ، صحبت از مسائل شخصی و خونوادگی ، اینکه یکاری براش انجام بدی و حس کنی کم کم داره برات وظیفه میشه (فرضا جارو کردن راه پله اونا اگه نظافتچی ندارین) ، از اینا دوری کن.