2777
2789

با اینکه نمونه دولتی شهرمون که دقیقا معلماش با سمپاد یکی بود قبول شدم و اینهمه براش زحمت کشیدم 

چرا باید منطقه محروم ک شبیه روستاست تو یه مدرسه دولتی بمونم 

دوسال گریه کردم 

امسالم ک سال کنکورمه و دبیرستان تموم میشه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا تیزهوشان چیزه خاصی نیست مخصوصا دبیرستانش

از شهر کوچیک ما که معلمامون از روستا میان که بهتره 

نه امتحانی میگیرن نه بچها درس میخونن

سه نفر از همکلاسیام ازدواج کرده بقیشونم تو این فازا ان 

من باید بزور درس بخونم 

بعد دو تا از دوستام همون سال با من نمونه دولتی قبول شدن خونه گرفتن رفتن شهرستان 

همیشه من ناراحت موندم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

والا مام که بهترین مدرسه بودیم 3 سال دبیرستان هی غیبت میزدیم که بمونیم خونه درس بخونیم 

دوازدهم هفته ای دوروز کلا میرفتیم

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

عزیزم من بهترین مدرسه بودمولی سال آخر نرفتم مدرسهخودت باید بخونیمدرسه وااااقعا موثر نیستقسم میخورم

چی قبول شدی

میدونم...

خوب مشکلم همینه مدرسه ما کلا مدیر هم باهامون اوکی نیست حتی امسال کلی بحث و دعوا داشتیم بخاطر اینکه تاریخ ۲۶ درسی ک نه نهاییه ن تو کنکور میاد به چه کارمون میاد و چرا باید بخونیم

من هنوز گروه اون مدرسه ای ک قبول شدمو تو گوشیم دارم مدیرشون انقدر قربون صدقشون میرفت تمام سوالای درسای داخلیو بهشون داد دوازدهماشونم ۳ روز در هفته نمیرفتن 

بعد مدرسه ما یروز در هفته نمیرفتم انضباط و مستمر و همچی کم میشد 

امسال هیچ جوره نمیخوام برم باید چکار کنم

از شهر کوچیک ما که معلمامون از روستا میان که بهتره نه امتحانی میگیرن نه بچها درس میخوننسه نفر از همک ...

اگه بخاطر درسش میگی باور کن معلم تاثیری نداره 

منم تیزهوشانم ولی شاید باورت نشه معلم زیستمون قبلا تو روستا درس می‌داده تازه چندساله اومد تیزهوشان