2777
2789

دعوامون شد جوری دستم رو گرفت پرتم کرد که محکم خوردم به تخت ، اگه تخت نبود با صورت میرفتم توی دیوار. 

چون کارم لنگه و امروز باید برم دنبال کارهای استخدامیم مجبور شدم ساکت بمونم، این عنترم هی داره بهم چرت و پرت میگه. عادتشم هست تا بهش فحش ندی ساکت نمیشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غلط کنم شوهر کنمبابام رو میگم

بابا که مهم نیست . چه بابا چه مامان با ادم هر کار کنن باید خندید . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آموزش و پرورشالبته به خاطر این تاپیک فک نکنی به درد این کار نمیخورم یا ذاتا بد دهنم🤣توی جمع دوستام ...

وای خدای من واقعا معلم میشی 

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

می دونم عصبانی هستی ولی اگه نوقع عصبانیت بتونی خدداری کنی معلم خوبی میشی

من خیلی آدم صبوریم

ولی از طرفی خیلی هم حساس و احساسیم و توی یه خونواده اشتباهی به دنیا اومدم. از بچگی توسط همه اذیت شدم، بعد از فارغ التحصیلی چون همش توی خونه بودم پرخاشگر شدم (البته فقط با خونواده‌م اینجورم چون ازشون کینه دارم)

عزیرم انشالله موفق باشی .ببخشید آزمونش کی بوده ک الان کارای استخدامیشو میکنی

ممنون عزیزم❤

چند روز پیش آزمون برگزار شد که

ولی من پارسال قبول شدم اما کد خورده بودم

به خاطر همین یکسال زمان برد تا قبول نهایی بشم.

من خیلی آدم صبوریمولی از طرفی خیلی هم حساس و احساسیم و توی یه خونواده اشتباهی به دنیا اومدم. از بچگی ...

اشتباه نکن خانواده حتی اگه بدترین باشه بهترین پشتیبان آدمهاینوزندگی کم کم بهت یادمی ده

حق باشماست