2777
2789
عنوان

ازین ذکر حاجت گرفتم 🥰شماهم بخونید

192 بازدید | 12 پست

شب جمعه خیلی دلم گرفته بود وضو گرفتم و توی خلوت هفتادبار ذکر✴ یا الله یامحمد یا علی یافاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی❇

رو گفتم شبش خواب خوبی دیدم و فردا عصر یه اتفاق خوب درمورد حاجتم افتاد

شماهم ازته دل از امام زمان بخواین منم دعاکنید

❌کامنت منفی و نا امید کننده نذارین لطفا ❌

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
لایکم کن اگه نماز صبح بیدار بودم بگم منم خیلی دلم گرفته الان احساس خفگی میکنم

منم دعاکن

توی همین دلتنگی ها و‌کم آوردن ها فقط حرف زدن با امام زمان و توسل به ایشون چاره سازه 

از جایی خوندی اینو؟ حتما باید وضو داشته باشیم؟

توی نت سرچ کن درموردش

ذکر مشهوریه و مجرب

من خودم وضو گرفتم واجب نیس 

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟

امشب نگاهی به پست هایی که قبلا گذاشتم مینداختم که رسیدم به تاپیک تو همون تاپیکی که دلت شکسته بود و دنبال روش حاجت روایی بودی و من این ذکر رو بهت پیشنهاد کردم میخواستم ازت بپرسم حاجت روا شدی یا نه که این تاپیکت رو دیدم حتی تصور نمیکنی الان چقدر خوشحالم بغض کردم به خدا تاپیکتو دیدم دلم لرزید

جدا خوشحالم که امام زمان بهت نظر کرده امیدوارم همیشه نظر کرده امام مهربون و عزیزمون بمونی به طرز وصف ناپذیری خوشحالم خداروشکر که حاجت روا شدی🥺

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ امشب نگاهی به پست هایی که قبلا گذاشتم مینداختم که رسیدم به تاپیک تو همون تاپ ...

سلام عزیزم ممنونم ازت

اون شب این ذکر روگفتم فرداش اتفاق خوبی افتاد برام درموردحاجتم

اما حاجت من کلاپیچیده بود

الانم ازبیخ وبنیاد حاجتم .و راه رسیدن بهش ازبین رفت

یه شب دلم خیلی گرفته بود یه نامه واسه امام زمان نوشتم و خواستم ازین یلاتکلیفی دربیام 

فرداش یه چیزی شد که فهمیدم کلا دلمو به هیچ. خوش کردم و اشتباه کردم

خیلی بهم سخت گذشت ومیگذره چون کلی انرژی و وقت ودعا صرف کردم اما حقیقت رو ببینی هرچند تلخ بهتراز بلاتکلیفیه