2777
2789
عنوان

تقصیر کیه🙂❓❓

459 بازدید | 47 پست

پارتنر من این بنده خدا خیلیی ادم مودی و بی ادبیه یکم باهاش بحث میکنم یا ناز میکنم شروع میکنه فوش دادن

۴ ۵روز پیش ی بحث‌ساده شد گرف منو از اینستا بلاک‌ کرد بعدش رف مسافرت با رفیقاش در طول این مسافرت رو هم نیم ساعتم‌باهم‌حرف‌نزدیم

تا برگشته سرش خلوت شده شروع کرده زنگ زدن و‌دست پیش گرفتن

بعد ب شدت ادمای دهن بین نمیدونم چرا رفیقاش میشینن از من بد میگن اونم باور میگنه شروع میکنه فوشای شدید و رکیک ک تهدیدمم میکنه ب بابات میگم

منم گفتم دیگ نمیتونم این رابطه سمی تحمل کنم

چون بیشتز من باید ناز اونو‌بکشم

الانم گفتم تموم برگشته‌میگ این همه کار با من کردی عادتع خراب بازی🙂🙂🙂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم چجوری از دستش خلاص بشم

این اخرش شر میشه برات مخصوصا ک تهدیدم کرده،همین الان ک دعوا پیش اومده فرصت خوبیه،بلکش کن و ...

اذیت میشی گریه میکنی و...ولی خیلی بهتر 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام