2789
عنوان

تقصیر کیه🙂❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست
خطت رو عوض کن ازچی میترسی؟نهایتا بیاد به بابات بگه که اونم جرئت نمیکنه باباتم یکی زیر گوش پسره میخوا ...

عوض کنم پس 

زنگ میزنه بد بیراه میگ

میگ ت ج٫نده ایی خرابی عادتع این کارا 

از این مدل حرفا

اعصابمو تا چند روز بهم میریزه

عوض کنم پس زنگ میزنه بد بیراه میگمیگ ت ج٫نده ایی خرابی عادتع این کارا از این مدل حرفااعصابمو تا چند ...

احتمالا شماره ات روپخش کرده حتما خطت رو عوض کن بایه داداشی چدری راحت نیستی بگی گوشیو برداره هرچی برازنده مادروخواهروخود پسره هست نثارش کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشا دیگه ادامه نده بااین پارتنرپسرت این یمدت بگذره عادت میکنی بهس فکرمیکنی عاشقش شدی درحالیکه واب ...

از خدامه گمشه

ت تاپیکای قبلم گفته بودم چقد اذیت میکنه خیلی سمجه اذیتم میکنه

از خدامه گمشهت تاپیکای قبلم گفته بودم چقد اذیت میکنه خیلی سمجه اذیتم میکنه

امروز ول کنی پسره رو بهترازاینه وابسته پسره بشی اونم پسری که لیاقتشو نداره معلومه اهل سواستفاده از نقطه ضعف های ادماست

پیش اینجور پسرا باید خودتو بیتفاوت نشون بدی،همینکه فکرکنن بخاطر حفظ آبرو یا ترس از خونواده کوتاه میای،تا آخر دنیا میخوان سوارت شن.شوهرم میگفت یه همکار داشته،یارو با اینحال که متاهل بوده باز با تهدید با نامزد قبلیش ارتباط داشته،بیچاره زنه هم متاهل بوده ولی این تهدیدش میکرده که به شوهرت میگم قبل از ازدواج با من بودی.خلاصه که هیچ جوره نزار فکر کنه میترسی ازش

پیش اینجور پسرا باید خودتو بیتفاوت نشون بدی،همینکه فکرکنن بخاطر حفظ آبرو یا ترس از خونواده کوتاه میا ...

انقد خوش میده ت خرابی ج/نده ایی عادته این کارا فقط اشک میریزم 

زنگ میزنه تا چند روز حالم بده