2777
2789

پزشک تجویز میکنه

فقط 40 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

خودسر نخور آزمایش کبد باید بدی کبد چرب میکنه

دکتر باید بده بهت

قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افتضاح ترین قرصه پر عارضه و ضرر اصلااااا ارزش خوردن نداره

من بعدش یبوست شدید وریزش موی شدید گرفتم موهام یک سوم شد و دچار مشکلات مقعد بخاطر یبوست شدم

پوستم به شدت نازک و حساس شد

فقط یه دوره صاف شد دوباره برگشت

و اینکه به شدت از ناحیه شکم چاقت میکنه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

من ۶ماه بطور مرتب تحت نظر دکتر پوست متخصص خوردم هرماه ک مراجعه داشتم ازم آزمایش میگرفت، پوستم هلو شد البته من چون خیلی زیاد جوش میزدم رفتم و کاملا خوب شدم،حالا بدی های ک داشت تو اون مدت یکی یبوست میکرد یکی اینکه پوستمو خیلی نازک کرد هرچند بعد کم کم درست شد

افتضاح ترین قرصه پر عارضه و ضرر اصلااااا ارزش خوردن ندارهمن بعدش یبوست شدید وریزش موی شدید گرفتم موه ...

انگار برای هرکس ی جوره من هرکسو دیدم مصرف کرده براش عالی بوده ازمایش میدادن و هیچ چاقب هم نداشتن فقط خشکی پوست رو داشتن

من ۶ماه بطور مرتب تحت نظر دکتر پوست متخصص خوردم هرماه ک مراجعه داشتم ازم آزمایش میگرفت، پوستم هلو شد ...

بعد ۶ ماه دیگه مصرف نکردین؟ جوشاتون دوباره برنگشت؟ بعد ی سوال دیگه چه مارکی استفاده میکردین و روتین پوستی دیگه ای هم داشتین؟❤️❤️

افتضاح ترین قرصه پر عارضه و ضرر اصلااااا ارزش خوردن ندارهمن بعدش یبوست شدید وریزش موی شدید گرفتم موه ...

من اصلا از ناحیه شکم هیچ تغییری نکردم، ریزش مو هم اونموقع نگرفتم، جوش هام الان بعد ۹سال برنگشت شاید اونم شاید زمان پریود یکی دوتا الان بزنم

انگار برای هرکس ی جوره من هرکسو دیدم مصرف کرده براش عالی بوده ازمایش میدادن و هیچ چاقب هم نداشتن فقط ...

خشک پوست ک مرتب مرطوب کننده میزدیم،خشکی لب هم دکتر ژل کیو وی داد ،من همه چیو مرتب استفاده میکردم

بعد ۶ ماه دیگه مصرف نکردین؟ جوشاتون دوباره برنگشت؟ بعد ی سوال دیگه چه مارکی استفاده میکردین و روتین ...

نه دیگه هیچوقت تا الان ک ۹سال گذشته مصرف نکردم،جوشام میگم شاید الان موقع پریود یکی بزنم اونم شااااید و نه همیشه ک خب طبیعیه، مارکشو الان یادم نیس ت خونه کارتنش هنوز هست، روتین های ک فقط دکتر داده بود یه شوینده، ضدآفتاب،مرطوب کننده صورت و مرطوب کننده لب و قرص ها