یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر
قو ، فقط ۱ بار عاشق میشه ۱ بار جفت انتخاب میکنه صدا نداره اما وقتی عاشق میشه آواز زیباییو میخونه فقط ۲بار آواز میخونه۱ بار هنگام عاشقی ۱ بار هنگام مرگ 🦢🤍
من ۶ماه بطور مرتب تحت نظر دکتر پوست متخصص خوردم هرماه ک مراجعه داشتم ازم آزمایش میگرفت، پوستم هلو شد البته من چون خیلی زیاد جوش میزدم رفتم و کاملا خوب شدم،حالا بدی های ک داشت تو اون مدت یکی یبوست میکرد یکی اینکه پوستمو خیلی نازک کرد هرچند بعد کم کم درست شد
بعد ۶ ماه دیگه مصرف نکردین؟ جوشاتون دوباره برنگشت؟ بعد ی سوال دیگه چه مارکی استفاده میکردین و روتین ...
نه دیگه هیچوقت تا الان ک ۹سال گذشته مصرف نکردم،جوشام میگم شاید الان موقع پریود یکی بزنم اونم شااااید و نه همیشه ک خب طبیعیه، مارکشو الان یادم نیس ت خونه کارتنش هنوز هست، روتین های ک فقط دکتر داده بود یه شوینده، ضدآفتاب،مرطوب کننده صورت و مرطوب کننده لب و قرص ها