2777
2789
عنوان

فوت کرد

821 بازدید | 39 پست

روز آخری با پدر همسرم قهر بودم😭😭بعد ایشون فوت کردن

دارم دق میکنم

روز اخر باهاش خوب نبودم

ولی همیشه سعی کردم غذاشو بدم ابشو بدم

ولی واسه اون چند روزی ک خوب نبودم باهاش دارم دق میکنم😭😭😭همش یاسین میخونم ولی اروم نمیشم

کمکم کنید😢بگید چیکار کنم اروم شم

باردارم

نگران بچه ام هستم😭

روحش قرین رحمت الهی 

چی بگم گلم

نمیدونم

انشالله نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میترسم افسردگی بگیرم😭نمیخوام بچه ام مادر افسرده داشته باشه

نماز والدین بخون براش. دو رکعته خیلی راحته تو گوگل بزن میاره. هم ثوابش خیلی زیاده برای والدین و خود شخص هم برای رفع افسردگی و مشکلات روحی خود فرد خوبه.

خدا بیامرزه پدرشوهرتو خدا رحمتش کنه اروم باش خواهر فقط براش قران بخون خیرات بده صلوات بفرس تادلت اروم بگیره شما ک ب عمد نخواستی باهاش خوب نباشی از قصد نبوده ک خب سر یه موضوعی قهر بودی دیگه پیش میاد شما ک علم غیب نداشتی بدونی پدرشوهرت کی فوت میکنه اگه خبر داشتی مطمن باش همون چندروزم میبخشیدیش و باهاش خوب میشدی پس دیگه غصه نخور گذشته فقط الان هرچی بیشتر ب یادش باشی ختم صلوات و قران و خیرات بدی اونم دلش از شما راضیه خیالت راحت چون روح ب همه چی آگاهی داره چند ماهتونه؟؟؟ نی نی پسره یا دختر؟؟؟ بچه چندمتونه ؟؟؟ قدمش مبارک باشه براتون انشالله

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

ایشون مریض بودن نمیتونستن خودشونو نگه دارن😭منم خیلی حساس شدم به بو...قهر کرده بودم حرف نزدم باهاش😭

عزیزم خودتو ناراحت نکن تو هم بارداری و خب شرایطت سخته ،بهتره خیرات بدی قرآن بخونی براشون و به فکر خودت و بچه ات باشی