2821
2789
عنوان

فوت کرد

821 بازدید | 39 پست

روز آخری با پدر همسرم قهر بودم😭😭بعد ایشون فوت کردن

دارم دق میکنم

روز اخر باهاش خوب نبودم

ولی همیشه سعی کردم غذاشو بدم ابشو بدم

ولی واسه اون چند روزی ک خوب نبودم باهاش دارم دق میکنم😭😭😭همش یاسین میخونم ولی اروم نمیشم

کمکم کنید😢بگید چیکار کنم اروم شم

باردارم

نگران بچه ام هستم😭

روحش قرین رحمت الهی 

چی بگم گلم

نمیدونم

انشالله نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میترسم افسردگی بگیرم😭نمیخوام بچه ام مادر افسرده داشته باشه

نماز والدین بخون براش. دو رکعته خیلی راحته تو گوگل بزن میاره. هم ثوابش خیلی زیاده برای والدین و خود شخص هم برای رفع افسردگی و مشکلات روحی خود فرد خوبه.

خدا بیامرزه پدرشوهرتو خدا رحمتش کنه اروم باش خواهر فقط براش قران بخون خیرات بده صلوات بفرس تادلت اروم بگیره شما ک ب عمد نخواستی باهاش خوب نباشی از قصد نبوده ک خب سر یه موضوعی قهر بودی دیگه پیش میاد شما ک علم غیب نداشتی بدونی پدرشوهرت کی فوت میکنه اگه خبر داشتی مطمن باش همون چندروزم میبخشیدیش و باهاش خوب میشدی پس دیگه غصه نخور گذشته فقط الان هرچی بیشتر ب یادش باشی ختم صلوات و قران و خیرات بدی اونم دلش از شما راضیه خیالت راحت چون روح ب همه چی آگاهی داره چند ماهتونه؟؟؟ نی نی پسره یا دختر؟؟؟ بچه چندمتونه ؟؟؟ قدمش مبارک باشه براتون انشالله

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

ایشون مریض بودن نمیتونستن خودشونو نگه دارن😭منم خیلی حساس شدم به بو...قهر کرده بودم حرف نزدم باهاش😭

عزیزم خودتو ناراحت نکن تو هم بارداری و خب شرایطت سخته ،بهتره خیرات بدی قرآن بخونی براشون و به فکر خودت و بچه ات باشی