2821
2789
عنوان

فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 39 پست

من جای تو بودم اصلا عذاب وجدان نداشتم خب آدم حالش به هم میخوره مخصوصا تو بارداری من بودم صد سال سیاه نگه نمی‌داشتم حالا تو نگه داشتی یه بارم قهر کردی چیزی نیس که برای شدی روحش دعا بخون

روحشون شاد باشه ولی اینو بدون اون مدتی که پرستاری کردی ازشون قطعا بهتر و بیشتر توی ذهنش اثر کرده تا اون روزی که قهر بودی اونم غیر عمد بوده چون بارداری هورمونات بهم ریخته و کاملا عادیه این رفتارت خودتو سرزنش نکن ب اندازه کافی چ بسا بیشتر بهشون مهر و محبت کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزموالا سه ماهشه😭دلم کبابه براش این روزام فقط شده اشکو غصه

خودتو ناراحت نکن. شما عروس بودی و در حد عروس بودن خدمت کردی براش. الان اطرافمون دختر به مادرش خدمت که نمیکنه هیچ بهشم بی احترامی میکنه. شما در حد عروس بودن خوبی کردی.

طفلک ‌..اگه پدر خودتم بود همینکارو میکردی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
طفلک ‌..اگه پدر خودتم بود همینکارو میکردی

حالا که پشیمونه

عذاب وجدانم داره

آدم  کسی رو که عذاب وجدان داره سرزنش نمیکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

شما اگه حتی یکبار آب دستش داده باشی یا یه لبخند بهش زده باشی این کار خیرت هیچوقت گم نمیشه . عروس ما هم یکسال با برادرم از بابام نگهداری کردن ما تا عمر داریم مدیونشیم. خدا را هزار بار شکر چند ماه بعد از فوت بابام یه اتفاق خیلی خوب برای عروسمون افتاد و مال زیادی نصیبش شد در یک قضیه ای. نوش جونش باشه . 

شمام بهرحال نگهداری کردی از اون بنده خدا خیر و برکتش رو شما و مخصوصا همسرتون ببینید انشالله 

من درکت میکنم. تا کسی از آدم پیر و مریض مراقبت نکنه نمیتونه درک کنه و همش میخوان نصیحت کنند و برن بالای منبر

. وقتی خونه بوی ادرار و مدفوع بگیره  اونم آدم بزرگ و عقت بگیره. لجبازیایی که میکنند  یا با حرفاشون آدمو میرنجونند. خیلی از بچه هاشون برای پدر و مادرشون این کارو نمیکنند که شمای عروس این لطفو کردی