2777
2789
عنوان

لطفاً بیاین من رو فحش کش کنید

86 بازدید | 3 پست

من ۱۸سالمه متولد فروردین ۸۶ اما دو سه سالی هست کار میکنم

من آدم قبلی نیستم خودمو و نمیشناسم دیگه

دوست دارم همیشه مرکز توجه باشم وقتی ام اینجور نباشه زور داره برام مثلا تو محل کارم

همیشه بهترین بودم از همه مورد توجه بودم ولی حالا که اومدم جای جدید از من بهتر خیلی هست و من فشاری ام از اینکه همکارام با من سبک ریاست صحبت میکنن و از این زورم میاد

از اینکه اینجا دوست داشته نشدم توسط هیچ جنس مخالفی فشاری ام چون همه دخترا کلی پیشنهاد دارن

حس کمبود و خلا درونم هست اعتماد بنفس ام کامل از بین رفته

گاهی وقتا غرور دارم در صورتی که هیچی نیستم

دیگه آدمارو دوست ندارم با همشون بگو بخند نیستم از همه حس خوب نمی‌گیرم

از خودم خارج شدم

مقایسه میکنم

و حالم از خودم بهم میخوره و آرزوی مرگ میکنم بابت وجود کثافتی که دارم

یکسالی هست که باید قرآن هم باز نکردم ...فک میکنم چون دور از همه چی شدم هم میتونن از علت هاش باشه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

سلام عزیزم 

به شرایط محیط جدید عادت 

نکردی چون هنوز در حسرت محیط 

قدیم که کار می کردی هستی 

و این ها را مقایسه می کنی 

باید در محیط جدید خوب درخشیده بشی 

از صفر به صد رسیدن هنر هستش 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم86م

چند ماه دیگه میشم18

ببین هرچی سنمون میره بالاتر بیشتر تنهاتر میشی بیشتر میفهنی هیچ چیز تو این دنیا به جز خودت همراهت نیست منم قبلا همش باهمه بگ بخند میکردم الان حوصله ندارم دوست ندارم با کسی حرف بزنم