2777
2789
عنوان

خرید آپارتمان آمل و اطراف

235 بازدید | 22 پست

سلام میخوام آپارتمان بخرم آمل یا شهرهای اطراف، کلا شمال می‌خوام بخرم. ولی نمی‌دونم کجا بخرم که هم منطقه خوب باشه قابل پیشرفت باشه، خرید فروشش خوب باشه، و میترسم بهم نندازنن. اصلا هم هیچ شناختی از هیچی شمال ندارم برای خرید آپارتمان. میخوام با اجاره و وام بخرم ولی اصلا این هم اطلاعی از شرایط ندارم. بودجه ام ۹۰۰ تومنه که میخوام بقیشو با رهن و وام کم، جور کنم تا ۱۳۰۰-۱۴۰۰ 

ممنون میشم راهنمایی کنید یا تلفن املاک یا شخص مطمئن در این زمینه رو دوستان لطف کنن بگن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا با این شرایطی ک گفتین بفکر سرمایه گذاری خونه نباشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اسی برای استفاده میخوای یا سرمایه گذاری ؟؟؟؟ببین تو شمال خونه واپارتمان زود از بین میره بخاطر رطوبت ...

برای سرمایه‌گذاری ، آخه مگه متراژ پایین و قیمت کمتر پیدا نمیشه؟

فامیل ما یه جا خریده بود طرفای کارخونه کاله فکر کنمخوب بود جای پیشرفتشولی خب دریا ندارهنوشهرم بد نیس ...

مرسی ولی اصلا شناختی ندارم از مناطق و شهرهاش و قیمت ها و کلا هیچی. هیچکسی هم نمی شناسم بپرسم

زدم ولی وای اصلا قیمت‌ها پراکنده و اصلا چون شناخت ندارم نمی‌دونم چی به چیه

ببین عزیزم 

شمال باید یا اشنا داشته باشی یا از اشنا بخری 

وگرنه یا خیلی گرون بهت میندازن یا اصلا ممکنه کلاهبرداری باشه 

همچین رشدی هم نداره 

همون تو شهر خودت یه زمین بخر ،ولش کن چند سال 

چرا؟

شما اهل اون شهر هستی؟ خونه ای ک میخوای بخری تو همون شهر هستی؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ببین عزیزم شمال باید یا اشنا داشته باشی یا از اشنا بخری وگرنه یا خیلی گرون بهت میندازن یا اصلا ممکنه ...

آخه تهران که پولم نمی‌رسه . رفتم کرج بخرم وحشتناک! آلونک کاغذی! مسکن مهر . خواهرم و یه املاک آمل گفت آمل بخر پیشرفت داره به پولتم میخوره