سلام دوستان من قراره تخمک اهدایی بگیرم از ی واسطه به اسم سارا افشار دونر گرفتم خدا لعنتش کنه کلاهبردار دراومده کسی بوده ازش گرفته باشه یا بدونه من الان چیکار کنم
اگه خرافاته پس موقع ازدواج هم شما ۴تا کلمه الکی نگو برات بخونن....بخونن که چی بشه..... لطفا اگر از ...
ازدواج فرق داره...وقتی دو طرف طی یه متن حالا صیغس یا قسم مسیحیا یا نمیدونم هرچی پیمان ازدواج میبندن به صورت ناخوداگاه احساس میکنن نسبت بهم مسئولن و زندگیشون یکی شده ولی واسه تخمک اهدایی خودت نظرت چیه؟؟الان واقعا بخونی نخونی چی میشه؟؟با یه خانومی که اصلا معلوم نیست کیه چیه کجاس؟واقعا یه سری چیزا با عقل جور درنمیاد.
ی سوال.اگه برای اهدا تخمک باید صیغه خونده بشه بین طرفین ک مشکل شرعی نداشته باشه .برای اهدا اسپرم رو ...
اهدا اسپرم غیر قانونی وغیر شرعیه.هرجا میکنن پنهانی وغیر قانونی میکنن.فقط یکی از مراجع اجازه دادند که اونم شرطش اینه اگه دوام زندگی در خطر بود وهیچ چاره دیگه ای نبود انجام بشه وگفتند بهتره نشه
برای ی تخمک اهدایی باید ازدواج کنن ؟ واقعا ک خودت زنی ولی ارزش زن رو نمیدونی
قرار نیست ازدواج کنن.محرمیت ایجاد میشه تا وقتی اسپرم وتخمک میخوان لقاح پیدا کنند از دونفر محرم باشند تا نا محرم.تا باعث حلال زادگی بشه....تا اثرات و برکات بعدی توش ایجاد بشه...ظاهرا اثر ماورایی خیلی چیزا رو شما قبول ندارید
من از قوانبن و شرع و فتوا حرف نزدم عزیزان من از علم پزشکی و دنیا و کارایی ک انجام میشه حالا شرعی یا غیر شرعی توی مراکز خودمون گفتم برید بخوابید جوش نزنید
زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈