2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 88 پست
قرار نیست ازدواج کنن.محرمیت ایجاد میشه تا وقتی اسپرم وتخمک میخوان لقاح پیدا کنند از دونفر محرم باشند ...

اينجا طرف ميگه از مادر و خواهر تخمك بگيرن !!!

چه توقعي داري از اينا

🤣

❤️❤️
من از قوانبن و شرع و فتوا حرف نزدم عزیزان من از علم پزشکی و دنیا و کارایی ک انجام میشه حالا شرعی یا ...

تو راست ميگي اسم دكتر و بيمارستانت رو بگو كه گفته اسپرم اهدايي مجازه !

❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه پس میشه ولی با فتوا..... ترو خدا یکی بگه جمش کنید کاسه کوزه تونو

یکم ادب هم خوب چیزیه....

گفتم که عزیزم شما به دین خودت باش...ظاهرا علامه دهر هستید.چون یا ادم باید مرجع تقلید داشته باشه یا خودش مجتهد باشه برا عمل به دین.ظاهرا شما مجتهد وعالم هستی.پس به دین خودت عمل کن.موفق باشید.به اعتقادات دیگران هم کاری نداشته باشید وتوهین نکنید

قرار نیست ازدواج کنن.محرمیت ایجاد میشه تا وقتی اسپرم وتخمک میخوان لقاح پیدا کنند از دونفر محرم باشند ...

یعنی چی باعث حلال زادگی بشه؟یعنی یهو نیرو از غیب میاد میره تو تخمک و اسپرم حلال زاده میشن؟اعتقاداتتون محترم ولی از نظر من یه حرکت بی معنیه....لقاح حلال زادگی تو ازمایشگاه با صیغه😑

تو راست ميگي اسم دكتر و بيمارستانت رو بگو كه گفته اسپرم اهدايي مجازه !

میخوای بگیری؟عزیزم برای شما غیر شرعیه بچه ات حروم زاده میشه 

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
یکم ادب هم خوب چیزیه.... گفتم که عزیزم شما به دین خودت باش...ظاهرا علامه دهر هستید.چون یا ادم باید ...

لطفو شماهم ب اعتقادات دیگران کاری نداشته باشید

یعنی چی باعث حلال زادگی بشه؟یعنی یهو نیرو از غیب میاد میره تو تخمک و اسپرم حلال زاده میشن؟اعتقاداتتو ...

حرف شما انگار بگی یعنی چی که دختر وپسری که تا یه لحظه کاملا نامحرم هستند بعد خواندن صیغه محرم ترین افراد به هم میشن ومجاز به هرکارین؟مگه نیرو از غیب میاد ؟

اگه اونو قبول داری باید این مطلبم بپدیری...اگرم قبول ندارید که هیچ....

حرف شما انگار بگی یعنی چی که دختر وپسری که تا یه لحظه کاملا نامحرم هستند بعد خواندن صیغه محرم ترین ا ...

اون تو کالبد جسم و تن و اگاهیه ..لقاح ازمایشگاهی ترکیب دوتا سلوله...توسط شخص سوم

یعنی چی باعث حلال زادگی بشه؟یعنی یهو نیرو از غیب میاد میره تو تخمک و اسپرم حلال زاده میشن؟اعتقاداتتو ...

مرسی عزیزم بخدا یساعت تنهایی بدوش میکشم بار این خرافاتو