سلام دوستان من قراره تخمک اهدایی بگیرم از ی واسطه به اسم سارا افشار دونر گرفتم خدا لعنتش کنه کلاهبردار دراومده کسی بوده ازش گرفته باشه یا بدونه من الان چیکار کنم
آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.
آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست.
لایکم کنید برگردم ...خیلی دوست دارم قضیه س این تخمکای اهدایی رو بفهمم اصلا نمیدونم چطوره ! بچه شکل کی میشه! تو رحم میذارنش؟!😯
واقعا چرا همچین مساله مهمی رو از غریبه ها کمک میگیرید شما نباید بدونید بچه آیندتون از خون کیه ذاتش چیه و چ شکلیه؟ از خواهری مادری دوستی چیزی کمک بگیر آخه چکاریه
زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈