2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

1384 بازدید | 88 پست

سلام دوستان من قراره تخمک اهدایی بگیرم از ی واسطه به اسم سارا افشار دونر گرفتم خدا لعنتش کنه کلاهبردار دراومده کسی بوده ازش گرفته باشه یا بدونه من الان چیکار کنم 

تخمک اهدایی چیه؟!

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر یعنی یکی تخمک بده بچه شبیه اون میشه؟😯

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

لایکم کنید برگردم ...خیلی دوست دارم قضیه س این تخمکای اهدایی رو بفهمم اصلا نمیدونم چطوره ! بچه شکل کی میشه! تو رحم میذارنش؟!😯

واقعا چرا همچین مساله مهمی رو از غریبه ها کمک میگیرید شما نباید بدونید بچه آیندتون از خون کیه ذاتش چیه و چ شکلیه؟ از خواهری مادری دوستی چیزی کمک بگیر آخه چکاریه

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
اره يعني بچه اون اهدا كننده و همسر اين خانوم

خب آدم باید بگرده یه خوشگلی رو پیدا کنه دیگه..نه؟