2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 88 پست
واقعا چ دلیلی داره وقتی ی تخمک توی آزمایشگاه لقاح پیدا میکنه و هیچ لمسی از طرفین در کار نییت صیغه خو ...

اگر شما به فتوای شرعی مراجع،که برای حلال زاده بودن طفل لازمه رعایت بشه،میگین نظر تندرو ها....دیگه صحبتی نیست با شما.....

واقعا این چه فکریه خب؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شما به فتوای شرعی مراجع،که برای حلال زاده بودن طفل لازمه رعایت بشه،میگین نظر تندرو ها....دیگه صح ...

اون مراجعی ک تو میدونی هزارتا کثیف کاری دارن فقط برای مردم فتوا میدن راست میگن مملکتو آباد کنن ک هر روز بدبختر تر نشیم

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
صيغه اي تو كار نيست بيشتر وقتها شوهر ها اهدا كننده رو نميبينن

درسته شوهر اهدا کننده رو نمیبینه.بدون دیدن صیعه کوتاه باید خونده بشه.

البته متاسفانه خیلی جاها مسائل شرعیش رو رعایت نمیکنن.

خیلیا هم رعایت میکنن.

تو نت سرچ کنین بحث شرعیش رو توصیح داده که تو کدوم حالات صیعه لازمه.

فکنم اهدا جنین صیغه نخواد فقط

تو كه راست ميگي اسم دكتر و بيمارستانت رو بگو ٤ تا كامنت بالاتر ميگي از مادرش تخمك بگيره اطلاعاتت د ...

اونو گفتم ک ایران انجام نمیدن .... بعدم تو نگیر  عزیزم بزار هرکس دلش میخواد انجام بده کسی مجبورت نکرده ...کم آقا بالاسر نداریم والا شماهم شدین کاسه داغتر از آش

اون مراجعی ک تو میدونی هزارتا کثیف کاری دارن فقط برای مردم فتوا میدن راست میگن مملکتو آباد کنن ک هر ...

واقعا...چقدر اطلاعات دقیقی دارین...حتی از کثیف کاری مراجع هم خبر دارین...

شماعزیزم راحت باشین و به حرف هیچ مرجعی نکنید و به دین خودتون باشید.

ما این چیزا رو برا اطلاعات عده ای گفتیم که مقید به مسایل شرعی هستن و به خودشون لازم میدونن حرام وحلال رو رعایت کنن.و قطعا وقتی مطلع میشن خوشحال میشن.

شماراحت وازاد باشین

اونو گفتم ک ایران انجام نمیدن .... بعدم تو نگیر  عزیزم بزار هرکس دلش میخواد انجام بده کسی مجبور ...

بيسوادي و ميايي فرضيات رو نشر ميدي !

من كه لازم ندارم ولي تو گفتي كه لازم داري 😄

❤️❤️
درسته شوهر اهدا کننده رو نمیبینه.بدون دیدن صیعه کوتاه باید خونده بشه. البته متاسفانه خیلی جاها مسائ ...

خیلی مسخرس ولی...بخونی که چی بشه؟بخونی چی عوض میشه؟خراقات.. درگیر چیزای ظاهری هستیم...

تو هنوز نميدوني مادر زن حرام ابديه !

من ب قوانین شرعیه الکی اعتقاد ندارم ... یرارنیست ک باهم بخوابن بعدشم توی همین ایران فقط ۱ تمن بیشتر بده مراکز همه کار میکنن همه جا انجام میدن حق مردمه آزادی همینه