2821
2789
عنوان

امیرتتلو

2081 بازدید | 42 پست

خیلیارو میبینم متاسفانه میگن طرف باید اعدام شه فلانو بیسار خب چرا باید اعدام شه؟ن اختلاس کرده ن کسیو کشته هیچی من نمیدونم اشباهاتی داشته یا ن قضاوتش نمیکنم ولی واقعا متاسفم برا کسایی که مرگ برا دیگران میخوان🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️من به عنوان یه هوادار سابق کسی که قدیم خیلی تتلو رو دنبال میکرده به عنوان یه انسان دعا میکنم هرچه سریعتر امیرتتلو و همه کسایی که بی گناه اسیر بند هسن آزاد بشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی گناه یه چیزی بگو خنده ام نگیره طرف کلی دختر تشویق میکرد به فرار از خونه هاشون اونم دختر ۱۳ یا ۱۴ ...

گفتم که من طرفو قضاوت نمیکنم ولی تا اونجایی که من میدونم هیچوقت همچین چیزیو نگفته که دخترا باید از خونشون فرار کننا اینا اگرم یسری کارای دیگه کرده تاثیر مواد بوده مشتی میخواست بگه فسادو فحشا اینه ن اینی که من تو ایران بودم و انجام میدادم

اسیر کجا بود؟بعدشم اینجا.و این قانونو قبول نداری اینستا که مال آمریکاست هم قبول نداری؟پیجشو چند وقت ...

میگم اونا تاثیر مواد بوده تو حال خودش نبوده و اینکه میخواست ثابت کنه آقا منو تو ایران میندازی زندان به جرم فسادو فحشا فسادو فحشا اینه ن اون چیزی که من داخل ایران بودمو اجرا میکردم وگرنه تتلو همیشه به زنای ایران همیشه احترام گذاشته اصن یه آهنگ راجبشون خونده که مثل شیر اسم آهنگشه

گفتم که من طرفو قضاوت نمیکنم ولی تا اونجایی که من میدونم هیچوقت همچین چیزیو نگفته که دخترا باید از خ ...

فیلم که زیاده که نوجون ها رو اخفال میکرد اگر اینجوره منم یه بس بکشم همه کاری بکنم بگم اثر مواد

چقدر بی‌گناه...

ایشون پرونده ی تجاوز به دختران زیر ۱۸ سال داره

یادتون باشه دو سه سال پیش یه دختر دیگه هم به خاطر حبس شدن در شرایط غیرانسانی ازش شکایت کرده بود و کلی موارد دیگه... دیگه باید چیکار کنه که بندازش زندان؟

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چقدر بی‌گناه...ایشون پرونده ی تجاوز به دختران زیر ۱۸ سال دارهیادتون باشه دو سه سال پیش یه دختر دیگه ...

هیشکی تا الان شکایتی نکرده تتلو شاکی خصوصی الان نداره

فیلم که زیاده که نوجون ها رو اخفال میکرد اگر اینجوره منم یه بس بکشم همه کاری بکنم بگم اثر مواد

نمیدونم والا چی بگم خدا فقط از قلب آدما خبر داره ولی حقش اعدام نیس.