2777
2789
عنوان

امیرتتلو

1660 بازدید | 42 پست

خیلیارو میبینم متاسفانه میگن طرف باید اعدام شه فلانو بیسار خب چرا باید اعدام شه؟ن اختلاس کرده ن کسیو کشته هیچی من نمیدونم اشباهاتی داشته یا ن قضاوتش نمیکنم ولی واقعا متاسفم برا کسایی که مرگ برا دیگران میخوان🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️من به عنوان یه هوادار سابق کسی که قدیم خیلی تتلو رو دنبال میکرده به عنوان یه انسان دعا میکنم هرچه سریعتر امیرتتلو و همه کسایی که بی گناه اسیر بند هسن آزاد بشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤲

فکر نمیکنم نظر ما یا خیلیای دیگه براشون اهمیت یا ارزشی داشته باشه...

اونا کسی رو که بخوان میکشن و حرف امثال ما اونم توی بستر و محیطی مثل نینی سایت هیچ تاثیری روی تصمیمشون نداره.

آفتاب مهتاب چه رنگه؟ سرخ و سفید دورنگه. دنیای ما قشنگه، آدماش رنگارنگه...🌍✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بی گناه یه چیزی بگو خنده ام نگیره طرف کلی دختر تشویق میکرد به فرار از خونه هاشون اونم دختر ۱۳ یا ۱۴ ...

گفتم که من طرفو قضاوت نمیکنم ولی تا اونجایی که من میدونم هیچوقت همچین چیزیو نگفته که دخترا باید از خونشون فرار کننا اینا اگرم یسری کارای دیگه کرده تاثیر مواد بوده مشتی میخواست بگه فسادو فحشا اینه ن اینی که من تو ایران بودم و انجام میدادم

اسیر کجا بود؟بعدشم اینجا.و این قانونو قبول نداری اینستا که مال آمریکاست هم قبول نداری؟پیجشو چند وقت ...

میگم اونا تاثیر مواد بوده تو حال خودش نبوده و اینکه میخواست ثابت کنه آقا منو تو ایران میندازی زندان به جرم فسادو فحشا فسادو فحشا اینه ن اون چیزی که من داخل ایران بودمو اجرا میکردم وگرنه تتلو همیشه به زنای ایران همیشه احترام گذاشته اصن یه آهنگ راجبشون خونده که مثل شیر اسم آهنگشه

گفتم که من طرفو قضاوت نمیکنم ولی تا اونجایی که من میدونم هیچوقت همچین چیزیو نگفته که دخترا باید از خ ...

فیلم که زیاده که نوجون ها رو اخفال میکرد اگر اینجوره منم یه بس بکشم همه کاری بکنم بگم اثر مواد

چقدر بی‌گناه...

ایشون پرونده ی تجاوز به دختران زیر ۱۸ سال داره

یادتون باشه دو سه سال پیش یه دختر دیگه هم به خاطر حبس شدن در شرایط غیرانسانی ازش شکایت کرده بود و کلی موارد دیگه... دیگه باید چیکار کنه که بندازش زندان؟

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

چقدر بی‌گناه...ایشون پرونده ی تجاوز به دختران زیر ۱۸ سال دارهیادتون باشه دو سه سال پیش یه دختر دیگه ...

هیشکی تا الان شکایتی نکرده تتلو شاکی خصوصی الان نداره

فیلم که زیاده که نوجون ها رو اخفال میکرد اگر اینجوره منم یه بس بکشم همه کاری بکنم بگم اثر مواد

نمیدونم والا چی بگم خدا فقط از قلب آدما خبر داره ولی حقش اعدام نیس.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز