2777
2789
عنوان

امیرتتلو

| مشاهده متن کامل بحث + 2081 بازدید | 42 پست

اول برو جنایات ایشون مورد بررسی قرار بده

وقتی اطلاعات کافی پیدا کردی صحبت کن

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همه ی اونایی که میگن اعدام بشه ی بارم که شده آهنگشو گوش دادن نکنید اینکارو زشته بخدا زندگی خصوصی کسی به بقیه ربط نداره حالا هر کاری کرده خدایید مگه شما قضاوت میکنید آهنگاشو گوش عشق کنید

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

کلی تجاوز داره کلی شکایت و فحاشی بمیرم چقدر بی گناهه خدا کنه بکشنش یه انگل از جامعه حذف بشه اگه یادتون باشه برای کنسرت همین بی ارزش ۴۰ ملیارد ارض ایران خارج شد بد بعضیا برای یه سفر کربلا میگن به جاش به نیازمندا کمک کنین یا پول رژ لبتون بدین فقرا واقعا خنده داره

اعدامش به کنار من نمیدونم حکم دادن یا ندادن 

هنرشم زیر سوال نمیبرم توموسقی واقعا هنرمنده

اما انقدر طرفداری ا این ادم رو نمیدونم تتلو همون ادمی بود درمورد آتنا دختر ۶ یا ۷ ساله که بهش تجاوز شده بود گفته بود علتش بیحجابیه وهزار تا چرت وپرت دیگه!!

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑

میگم اونا تاثیر مواد بوده تو حال خودش نبوده و اینکه میخواست ثابت کنه آقا منو تو ایران میندازی زندان ...

خب مگه به زور بهش مواد دادن؟ یعنی اگه تو اون حال فیلم میکرد می‌گفتیم تاثیر مواد بوده 

چون طرفدارشین اینجوری میگین وگرنه اگه یه آدم عادی بود می‌گفتین چرا دولت اینجور آدما رو ول می‌کنه و اعدام نمیکنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
همه ی اونایی که میگن اعدام بشه ی بارم که شده آهنگشو گوش دادن نکنید اینکارو زشته بخدا زندگی خصوصی کسی ...

لطفا کورکورانه نظر ندید هنر وموسیقیش باعث نمیشه شخصیت منفورشو نبینیم ...این دو به هم ربطی نداره

ترانه خون شبم ، قصه گوی تنهایی🌑