2821
2789
عنوان

امیرتتلو

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 42 پست
لطفا کورکورانه نظر ندید هنر وموسیقیش باعث نمیشه شخصیت منفورشو نبینیم ...این دو به هم ربطی نداره

کورکورانه نیست من از اولش که اومده میشناسم تا الان به نظرم خطایی نکرده 

تلاش کن اندوهت را دوست بداری شاید رفت ،به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتیو رفتند ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به هر حال کلا قبول داری یکم قاطی و مسته دیگه؟ چرت و پرت کم نمیگه حالا اعدام و زندانو که نظری نمیتونی ...

تتلو تو ایران بود با رفیقش سر اینکه رفیقش  اصرار میکرده میگفته مشروب بخورو اینا اینم  نمیخورده شیشه  مشروبرو رو سر خودش خورد میکنه ولی متاسفانه اتفاقاتی که داخل ایران براش افتاد باعث شد به هرچی که بهش پایبند بود پشت کنه و بزاره بره واینکارارو کنه

اطلاعات؟من تا ۳ ۴سال پیش صبحو شبم تتلو بود شما میگی اطلاعات جمع کن😂

اوکی شما کشته مرده ی جناب تتلو باش.

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. به نام ایزد منان خوانش را آغاز میکنیم: نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم.یکی از محدود امضا هایی که میخونی و نگفته صلوات بفرست اینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر ایشان. باشد که لایق باشیم. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم. تو حوزه حفاظت از محیط زیست فعالیتی نداریم، ولی حداقلش اینه که زباله نمیریزیم و طبیعت رو پاکیزه تحویل فرزندان آینده میدیم. حامی حیوانات نباشی مفهومه اما آزاررسان هم نباش. مخالف سرسخت حیوانآزاری. موجود زنده چه انسان چه حیوان چه گیاه. حقوق زنان بسیاری جاها پایمال شده چه زیباست که ما هوای یکدیگر را داشته باشیم .بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. روز خوشی در پیش داشته باشی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

متاسف نباش این ادم همونی هست که وقتی آتنا به قتل رسید استوری گذاشت وقتی تن دخترت دامن کوتاه میکنی و ...

شاعر میگه صد بارقربونت رفتم دوبارم فحش بد دادم حالا طرف هزارجا کار خوب کرده یجا یه نظر اشتب داده من واقعا شخصیت تتلو داخل ایرانو دوس داشتم و الگوی زندگیمه

کار بدی ک نکرده فقط تعداد زیادی دختر جوان رو گول زده برده ویلا و بهشون تجاوز کرده !

مشتی حرفو ویدیو اینارو ولش کنید خیلیا این چیزارو میگن و ویدیو درست میکنن که بیشتر دیده بشن یه نمونش خانوم سارن که قبل اینکه تتلو بیاد ایران ویدیو  گذاشته بود میگفت نم تتلو به من پیشنهاد بی شرمانه داد من قبول نکردم بعد بهم تجاوز کردو فلانو اینا ولی به محض اینکه تتلو اومد ایران ویدیو گذاشت گریه زاری میکرد نم تتلو رو آزاد کنیدو آهنگشو میخوندو گریه میکرد اینا همه برای دیده شدنه‌. اگر به دخترا تجاوز کرده خب باید یکی بیادو شکایت کنه دیگه چرا پس شاکی خصوصی نداره؟

خب مگه به زور بهش مواد دادن؟ یعنی اگه تو اون حال فیلم میکرد می‌گفتیم تاثیر مواد بوده چون طرفدارشین ا ...

گفتم که قدیم طرفدارش بودم الان نیسم. من فقط میگم حقش مرگ نیس اگر به اعدام کردن باشه خب بابک زنجانیو بیشتر باید اعدام کنن پس چرا ایشون آزاده؟من اعدام بابک زنجانی هم نمیخوام حتی اعتقادم بر اینکه آدم اشتباه میکنه باید بخشیده بشه و اینکه دوس دارم همه درکنار هم زندگیه بدون دقدقه و آرومیرو داشته باشن

شاعر میگه صد بارقربونت رفتم دوبارم فحش بد دادم حالا طرف هزارجا کار خوب کرده یجا یه نظر اشتب داده من ...

مهم نیست اصلا کل دنیارو نجات داده باشه

حق نداشت به خانواده عزادار دختر ۷ساله اینجوری بگه