2777
2789
عنوان

این بارم ماهگردمونو یادش رفته

215 بازدید | 31 پست

ماهگرد دوممونه

ماهگرد اول رو کلا فراموش کرده بود

بیرون بودیم بهش گفتم امروز چه روزیه؟ یادش اومد و رفت گل خرید(من هیچی نگرفته بودم)

الانم دومین ماهگردمونه

صب حرف زدیم باهم ولی اشاره ای نکرد و حتی نگفت بریم بیرون🥲

از یه طرف چون دفعه قبلی من چیزی براش نخریده بودم میخوام این دفعه جبران کنم اونم یادش نیست ولی

چیکار میتونم انجام بدم؟ بگم به مناسبت دومین ماهگردمون بریم کافه مهمون من خوبه؟

وای توروخدا این بچه بازیارو تموم کنید ماهگرد چیه دیگه اونم هرماه🤦‍♀️

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو قرآن دست از این لوس بازی‌های مسخره وردارید ماهگرد دیگه چیه یه بنده خدایی رو می‌شناختم عقد کرده بود هر ماه کیک می‌گرفت گل می‌گرفت عکسشو می‌ذاشت تو اینستا یه عده آدمم مجبور بودن لایکش کنن آخر همه بلاکش کردن مسخره بازی‌ها چیه دیگه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ماهگرد؟؟؟؟ ول کن تو رو خدا این بچه یازیا چیه من سالگردمونم یادم میره ماهگرد آخه ؟؟؟؟😐

بخدا منم همینم😅حالا ما زنیم انقد بی اهمیته برامون فک کن دیگه مردا بااون همه مشغله چقد واسشون مسخرس اینجور چیزا

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

هرکس یه اخلاقی داره سخت نگیر من یه دوستی دارم با یه پسری دوست بود هرماه ماهگردشون کادو و کیک و بریز بپاش میکردن 3 ماهم بیشتر باهم نبودن  

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(: