2777
2789
عنوان

این بارم ماهگردمونو یادش رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست
هرکس یه اخلاقی داره سخت نگیر من یه دوستی دارم با یه پسری دوست بود هرماه ماهگردشون کادو و کیک و بریز ...

بابا منکه بریز بپاش نمیخوام همه اومدن مسخره بازی درآوردن

من فقط دلم میخواست بیرونی بریم بستنی ای نوشیدنی ای چیزی بخوریم همین

بابا منکه بریز بپاش نمیخوام همه اومدن مسخره بازی درآوردنمن فقط دلم میخواست بیرونی بریم بستنی ای نوشی ...

خودت با زبون خوش بهش بگو از این کارا دوست داری از همین الان عادتش بده

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت با زبون خوش بهش بگو از این کارا دوست داری از همین الان عادتش بده

خب الان بهش بگم بریم کافه؟ اصلا چطوری بحثشو باز کنم که با زبون خوش بهش بگم از این کارا دوس دارم؟

بابا منکه بریز بپاش نمیخوام همه اومدن مسخره بازی درآوردنمن فقط دلم میخواست بیرونی بریم بستنی ای نوشی ...

خب عزیزم مگه توی روزهای عادی بیرون نمیرید؟

خب اون روزم مثل بقیه روزا درکل این چیزا رو واسه خودت گنده نکن چون میگی شوهرت فراموش کاره اینجوری میگما وگرنه اگه شوهرتم مثل خودت بود میگفتم جشن بگیرید خوش باشید 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

خب الان بهش بگم بریم کافه؟ اصلا چطوری بحثشو باز کنم که با زبون خوش بهش بگم از این کارا دوس دارم؟

اره بگو عههه فلانی امروز دهمه ماهگرده بریم کافه و ذوق و شوق نشون بده وقتی هم رفتین مثلا بگو ماه بعد بریم فلان جا تعریفشو شنیدم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

خب عزیزم مگه توی روزهای عادی بیرون نمیرید؟خب اون روزم مثل بقیه روزا درکل این چیزا رو واسه خودت گنده ...

روزای دیگه کم میریم بیرون🥲 تازه اکثرا یا باموتور میریم شهرو میگردیم یا باغ میریم

روزای دیگه کم میریم بیرون🥲 تازه اکثرا یا باموتور میریم شهرو میگردیم یا باغ میریم

خب بهش بگو واست مهمه برید بیرون یه کافه ای جایی ولی درکل خیلی گندش نکن که یه وقت باعث اختلاف نشه بینتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

خب بهش بگو واست مهمه برید بیرون یه کافه ای جایی ولی درکل خیلی گندش نکن که یه وقت باعث اختلاف نشه بین ...

خب میدونی گندش نکنم هم خودم دارم ازش سرد میشم

اینکه زیاد نمیریم بیرون باعث میشه حس کنم اصلا نامزد ندارم

اطرافیانم رو میبینم همگی تو نامزدی میرن شمال و جنوب و مشهد و جاهای دور و نزدیک و عشق وحال

منم همیشه ی خدا تو اتاقم 

خب یه جوری میشم دیگه

خب میدونی گندش نکنم هم خودم دارم ازش سرد میشماینکه زیاد نمیریم بیرون باعث میشه حس کنم اصلا نامزد ندا ...

خب عزیزم به شرایطش نگاه کن

هیچ وقت مقایسه نکن مقایسه کردن زندگیو داغون میکنه 

ببین میتونه شرایط مالیشو داره ولی انجام نمیده؟اگه داره ولی انجام نمیده آره حق داری ناراحت بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزیزم به شرایطش نگاه کنهیچ وقت مقایسه نکن مقایسه کردن زندگیو داغون میکنه ببین میتونه شرایط مالیشو ...

نه خب شرایط مالی مسافرت رو نداره

ولی خب میتونه بیشتر بیاد بامن وقت بگذرونه دیگه؟ به حای من با دوستاش وقت میگذرونه هی

نه خب شرایط مالی مسافرت رو ندارهولی خب میتونه بیشتر بیاد بامن وقت بگذرونه دیگه؟ به حای من با دوستاش ...

باید مستقیم باهاش صحبت کنی بگی که دوس داری بیشتر باهم وقت بگذرونید 

البته بعضی از مردا اینجورین دیگه خیلی اهل دوستو رفیقن

1
5
10
15
20
25
30
35
40