2777
2789
عنوان

📌 ‌‌‌‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 51271 بازدید | 5621 پست
دو روز باهاتون گشتم بدبختم کردین، امضای همرو دارم مسخره میکنم خاک بر سرتون

همش تقصیرع حدیثه

@نیکوتین_من

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین

برو به ادامه ارامش داشتنت برس

🦦🤌🏿نمیرم چون تو گفتی

من همیشه بد نیستم بستگی داره تو کي باشی برام..!🩶🤌🏿ص۱۷` cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 ولی این ریمیکس>>>> اقایون هول درخواست ندییییین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دو روز باهاتون گشتم بدبختم کردین، امضای همرو دارم مسخره میکنم خاک بر سرتون

اسکی

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود🦖

ودف

همش تقصیرع حدیثه@نیکوتین_من

اسکییییییی

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘

گمشو بابا

الگوتم

لجــــــــبازی تـــــا کـــــــی🦦💘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز