2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی بهم پیام نمی‌ده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 66 پست
اینم لابد این مدلیه.بهش بگو نگرانت شدم

آره فک کنم آخه جواب تماس بابام رو هم نداد یکی دوبار ولی خب من واقعا حس بدی میگیرم از کارش حس میکنم دوسم نداره 

چجوری بهش بگم این موضوع رو که برام مهمه بهم پیام بده

بهش یه زنگ بزن و ببین خودش چی میخادبگه و چه لحنی داره اخرشم بگو انتظار داشتم یه حالی از زنت بپرسی

ناراحتم دلم نمی‌خواد خودمو کوچیک کنم می‌ترسم جوابمو نده بیشتر ناراحت بشم می‌خوام رو در رو ببینمش باهاش حرف بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره فک کنم آخه جواب تماس بابام رو هم نداد یکی دوبار ولی خب من واقعا حس بدی میگیرم از کارش حس میکنم د ...

شما همسرشی قطعا با من فرق داری...یعنی من پارتنر داشتم برا ازدواج صحبت میکردیم..این کلا اهل چت بود...من بارها بهش!گفتم تماس بگیره..خودمم چندبار انجام دادم...آخه فقط چت نمیشه که

باور کن ۵ ماه طول کشید ..اون سرجمع سه بار بهم زنگ زد...آخرش حدا شدیم..چون خیلی سوتفاهم به وجود اومد

البته میگم شما فرق داری...میگم شاید مدلشه...اگر اینطوره واقعا سخته

ناراحتم دلم نمی‌خواد خودمو کوچیک کنم می‌ترسم جوابمو نده بیشتر ناراحت بشم می‌خوام رو در رو ببینمش باه ...

نه عزیزم شاید اون انتظارداره چون راه دوررفته زنگ بزنی حالشو بپرسی شاید اتفاقی یا ناراحتی براش پیش اومده ممکنه بعدا اون گله کنه ک من رفتم راه دور ی زنگ بهم نزدی زنگ بزن اگه جوابتو نداد فرداروز میتونی بگی ک چطوربود ک حتی جواب تلفنمم ندادی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
آره فک کنم آخه جواب تماس بابام رو هم نداد یکی دوبار ولی خب من واقعا حس بدی میگیرم از کارش حس میکنم د ...

خانوادش چی ب خانوادش هم جواب نمیده؟زنگ بزنی خاهرشوهری مادرشوهری چیزی بهش بگو خبری ازش نیس واونا ازش خبردارن یانه؟شایداتفاقی افتاده باشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
شما همسرشی قطعا با من فرق داری...یعنی من پارتنر داشتم برا ازدواج صحبت میکردیم..این کلا اهل چت بود... ...

نمی‌دونم کلا انگار زیاد اهل گوشی نیست با اینکه خیلی جوونه مثلا بگیم بالای سی سال باشه که حوصله چت کردن نداشته  باشه نیست 

اینکه جواب باباتون ندادن جای خود داره.به چه دلیل؟شماره که افتاده رو گوشی.حالا درباره خودتون.معنی نداره که زنگ نمیزنه. حداقل هفته یه بار باید زنگ بزنه.یا هر شب پیام بده.کمی عجیبه.هر چند برا خودم نامزد بودم کلا یه بار زنگ زد.طی شش ماه نامزدی.حالا اون زمان ما اصلا موبایل نبود.الان با وجود گوشی خدایی باید احوالت بپرسه.اینو رک و راحت خودت یه بار زنگ بزن و کلی گرم بگیر و آخر سر حرف دلت آروم بگو.ببین چی بلغور میکنه.اعصابم خورد شد.

ازخانوادش ی خبری بگیر ببین مشکلی پیش نیومده؟شایدگوشیش گم شده.وقتی رفت رفتارش باهات چطوربود

نه مشکلی پیش نیومده از ابجیش‌ پرسیدم 

خیلی خوب بود باهم داشتیم منچ بازی میکردیم 

آخ از دست این مردا که انقد حرص میدن ادمو