2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی بهم پیام نمی‌ده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 66 پست
باشه 🥲🥲دلم میخواد خیلی ازش گلایه کنم سر این موضوع همش چشمم به پیویش بود کی پیام میده متاسفانه رفته ...

عزیزم.اشتباه ما زنها اینه طرف ذهن ما رو بخونه.یا حرفی میخوایم بزنیم زود عصبی میشیم و شاخ و برگش میدیم.یا تو دلمان حرف رو نگه میداریم.یا مشکل با شخص دیگه داریم انتظار داریم شوهرمون به طرف بگه چرا این کارو کردی که دل زنم شکستی.که اونم عمرا به خانواده خودش حرفی بزنه.در نتیجه اگه خواهر شوهر از موضوعی ناراحتت کرد خودت مستقیم از خودت دفاع کن یا حقت بگیر بعد بیا همونا برای شوهرت تعریف کن.این مورد نگرانی ات هم در زمانی که مثلا تایم کاری یا تایم خوابش نیست.یه تذکر ریز بده و وقتی هم پیشت اومد.با زبون خوش بهش بگو که مشکل حل شه.جدای از این میگی رفیق بازه.نا محسوس خرج بتراش یا چیزایی که لازم داری بگو کارت به کارت کنه برات.نره برا دوستاش خرج کنه.و یا یه حساب باز کن بگو زندگی مشترکه و پس انداز کنیم.دیگه یا شوهرت خیلی بی تجربه هست یا زرنگه.ولی تو هم از سیاست زنانگی بکار ببر.اینم بگم هر چی تند رفتار کتی ازت فرار میکنه.تو ام از اول نا محسوس اولویت خودت باشه تا بعدا دلت نسوزه.موفق باشی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه 🥲🥲دلم میخواد خیلی ازش گلایه کنم سر این موضوع همش چشمم به پیویش بود کی پیام میده متاسفانه رفته ...

اوه رفیق باز عمرتو ب فنا میده خاهر شوهرمن رفیق بازه الان ده ساله تازه یکم بهترشده ی صحبت منطقی باهاش داشته باش ک زندگی مشترک جای رفیق بازی نیس ببین قبول داره یا نه .درضمن این رفیق بازیا ممکنه توش م شروب باشه دختربازی باشه موادکشیدن باشه.شغلش چیه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من