2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم ولی بهم پیام نمی‌ده میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 66 پست
نه میگم زیاد انگار اهل فضای مجازی نیست واتساپ برای که آنلاینیش معلوم نمیشه تلگرام خیلی وقته نبوده ای ...

حتما ی اماری بگیر ببین قضیه چیه شاید مشکلی پیش اومده چون تو یه تاپیکت خوندم ک نوشتی باهم رفتین بیرون ورفتارش خیلی خوب بود.

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
آره فک کنم آخه جواب تماس بابام رو هم نداد یکی دوبار ولی خب من واقعا حس بدی میگیرم از کارش حس میکنم د ...

خب شاید مشکلی براش پیش اومده باشه ، قبل از اینکه بخوای باهاش دعوا کنی ازش بپرس بگو چیزی شده نگرانت شدم بعد ناراحتیتو بهش بگو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه جواب باباتون ندادن جای خود داره.به چه دلیل؟شماره که افتاده رو گوشی.حالا درباره خودتون.معنی ندا ...

یبار مامانش جلو ما بهش زنگ زد گفت با پرواز فلان ساعت بر میگردم ولی بابام چک کرد اون تایم پروازی نبود بعد گفت به مامانم دروغ گفتم چون می‌خواستم از راه جاده بیام نگران میشد 

نه مشکلی پیش نیومده از ابجیش‌ پرسیدم خیلی خوب بود باهم داشتیم منچ بازی میکردیم آخ از دست این مردا که ...

انشالله ک خیرهستش عزیزم پس بیخیال شو هرچندسخته ولی منم این روزارو گذروندم هرچی بیخیال باشی بهتره

حتما ی اماری بگیر ببین قضیه چیه شاید مشکلی پیش اومده چون تو یه تاپیکت خوندم ک نوشتی باهم رفتین بیرون ...

منتظرم بیاد رودر رو ببینمش 

چی بگم بهش من خودم خیلی کم روم بهم بگید چی بگم 🥲🥲

منتظرم بیاد رودر رو ببینمش چی بگم بهش من خودم خیلی کم روم بهم بگید چی بگم 🥲🥲

دعوانکن بگو انتظارداشتم به عنوان همسر یه حالی ازم میپرسیدی

خب شاید مشکلی براش پیش اومده باشه ، قبل از اینکه بخوای باهاش دعوا کنی ازش بپرس بگو چیزی شده نگرانت ش ...

پرسیدم ازش امشب که چرا هیچ خبری ازت نیست مشکلی پیش اومده فقط نوشته سلام خوبی دیگه توضیح نداده منم جوابشو ندادم 

یبار مامانش جلو ما بهش زنگ زد گفت با پرواز فلان ساعت بر میگردم ولی بابام چک کرد اون تایم پروازی نبود ...

بگو اعتماد رو‌ از بین بردی و سلام.اگه ماشین داره بگو جی پی اس بزار.واتساب انلاین مخفی نکنه اگه ریگ به کفش نداره.

بگو اعتماد رو‌ از بین بردی و سلام.اگه ماشین داره بگو جی پی اس بزار.واتساب انلاین مخفی نکنه اگه ریگ ب ...

باشه 🥲🥲

دلم میخواد خیلی ازش گلایه کنم سر این موضوع همش چشمم به پیویش بود کی پیام میده متاسفانه رفته با دوستاش خوشگذرونی منو کلا فراموش کرده 

اینم بگم که خیلی رفیق بازه🥲🥲

وا شاید مرده واقعا نگرانش نشدی؟

نه زنده اس و هیچ مشکلی برای پیش نیومده با دوستاش رفته تفریح و انگار فقط من براش مهم نیستم که حداقل یک دقیقه از وقتش رو می‌ذاشت بهم پیام میداد