vanil87m مدیر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 عنوان 💔بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 60 پست پسرخالم ک از ۶سالگی عاشقشم امروز اینجوری قلبمو تیکه پاره کرد بیاین از پیاما عکس بزارم🙃💔 1404/05/09 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 خب مرگش چی بود رف با اون؟ میگه دخترعمم روم حساسه من نباید باهات حرف بزنم اون بفهمه میگه عاشقشم میگه جونمم براش میدم یلحظه فکر کن کسی ک کل آرزوهاتو باهاش ساختی رو راست اینجوری بهت بگه الان دارم با گریه تایپ میکنم :)
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 به امام زمان متوسل شو دلت اروم میگیره عزیزم باشه ممنون🙂💔
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7779 میگه دخترعمم روم حساسه من نباید باهات حرف بزنم اون بفهمه میگه عاشقشم میگه جونمم براش میدم یلحظه فکر ... وای خداگریه نکن خوب میشه تو فراموشش میکنی باید فراموشش کنی خب؟پاک کن پیاماشو از موبایلت بره ب درک ببین ی شب تا صبح گریه کن خالی شی بعدش باید خوب شی خب؟ "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20109 باشه ممنون🙂💔 امیدوارم از این دوره سخت زندگیت زودی بگذری و به کسی که لیاقتتو داره برسی
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 وای خداگریه نکن خوب میشه تو فراموشش میکنی باید فراموشش کنی خب؟پاک کن پیاماشو از موبایلت بره ب درک بب ... تروخدااا دعا کنین دلم آروم بگیره دعا کنین نابود بشه ک اینجوری نابودم کرد💔😭😭😭😭
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 امیدوارم از این دوره سخت زندگیت زودی بگذری و به کسی که لیاقتتو داره برسی تا ابد ب کسی فکر نمیکنم 💔💔💔💔💔💔
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7779 تروخدااا دعا کنین دلم آروم بگیره دعا کنین نابود بشه ک اینجوری نابودم کرد💔😭😭😭😭 چشمنابود میشه مطمئن باش میشینی و میبینی قول "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 چشمنابود میشه مطمئن باش میشینی و میبینی قول ممنون💔💔💔😭😭😭😭😭
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7779 ممنون💔💔💔😭😭😭😭😭 🫂🥺فداتشمپاک کن پیاما شمارش هر چیزی ک داری ازش پاک کن همین امشب بزار بره پی لیاقتشلیاقت ندارن این آدما "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 🫂🥺فداتشمپاک کن پیاما شمارش هر چیزی ک داری ازش پاک کن همین امشب بزار بره پی لیاقتشلیاقت ندارن این آ ... خدانکنعوقتی پسرخالمه و در هر حالتی ممکنه ببینمش چی؟؟ 💔میدونی چند بار بلاکم کرده و بهش فرصت دادم😭😭😭💔
زیبای_آراام عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3380 تو پیاما خوندم کدختر عمش بهش گفته ک با هر دختری ک گفتم ازدواج میکنی؟؟یعنی الان این دوتا واسه ازدواج همدیگه رو نمیخان؟ شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 تو پیاما خوندم کدختر عمش بهش گفته ک با هر دختری ک گفتم ازدواج میکنی؟؟یعنی الان این دوتا واسه ازدواج ... نمیدونمم 😭💔
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7779 خدانکنعوقتی پسرخالمه و در هر حالتی ممکنه ببینمش چی؟؟ 💔میدونی چند بار بلاکم کرده و بهش فرصت دادم😭😭 ... فراموش میشه چون مجبورین میدونم ولی ایندفعه دیگه بهش فرصت نده تو که اسباب بازی دست اون نیستی اونی ک باید شرمنده باشه هم اونه نه تو تو نهایت کاری ک میتونستی بکنی رو کردی پس الان ناراحت هیچی نباش اون لیاقتش همون دخترس ک مطمئنن باهاش نمیمونه "درخودمپیروزیرامیبینمبرایهمیناصرارببازیدارم" هرکسیلازمباشدمیماند؛تقلاچرا؟! ' "پروفخودمم"
زیبای_آراام عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 3380 از پیامهای پسر خالت متوجه شدم ک خیلی سنش کمه و همه ی حرفاش از سر نادانی و بچگیه بیخیالش شو حتی اگه الان بیاد بهت پیشنهاد ازدواج بده اصلا به درد نمیخوره شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟ روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
vanil87m مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 175 فراموش میشه چون مجبورین میدونم ولی ایندفعه دیگه بهش فرصت نده تو که اسباب بازی دست اون نیستی اونی ک ب ... چرا باید عاشق آدمی بشم ک مزخرفه لاشیه.. 🙂💔