2777
2789
نمیدونمم 😭💔

ولش کن بابا 

اینی که الان داره خودشو میکشه برا دختر عمش خیلی راحت داره از ازدواج با یکی دیگه حرف میزنه 

بیخیالش شو این آدم به درد زندگی نمیخوره 

بلاکش کن بعدش هم به تموم این حرفاش فکر کن خود به خود متنفر میشی ازش

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید عاشق آدمی بشم ک مزخرفه لاشیه.. 🙂💔

چون خدا ادم درستی رو برات کنار گذاشته 

منم ۱۶ سالگیم تباه ترین رابطه رو استارت زدم 

خودمو نابود کردم 

چقدر گریه کردم 

معده درد 

استرس استرس

ولی الان دیگه اون دختر بچه ضعیف نیستم و برنانه دارم واسه زندگیم

ک اخرررینش رابطس 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ولش کن بابا اینی که الان داره خودشو میکشه برا دختر عمش خیلی راحت داره از ازدواج با یکی دیگه حرف میزن ...

فقط دعاکنین تاوان رفتاراش رو بده من هرشب خوابشو میبینم 🙂💔

🙂چند سالته؟

۷ روزه که ۲۰ ساله شدم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

۱۸ سالشه

عزیرم واقعا ۱۸ سالشه؟😐

آخه من چی بگم بهت الان؟

پسر ۱۸ ساله اصلا عشق میدونه چیه؟

بیخیالش شو دختر بشین سر درس و مشقت 

درستو بخون دانشگاه برو 

چند سال دیگه به تموم این روزات میخندی 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
قربونت برم تولدت با کلی تاخیر مبارک:)

فداتشم من مرسی گلم

میخوای درخواست بدم بیشتر حرف بزنیم اگه اروم تر میشی؟

از پیامای پسره معلومه آدم خام و ناپخته ایه، نمیتونه یه رابطه ی معمولیم کنترل کنه چه برسه زندگی!

تو هنوز سنت کمه زندگی تو رو با آدمای خوبی رو به رو میکنه صبور باش،همه آدما اینا رو تجربه کردن دوسال دیگه میخندی به احساست😃اونموقع محل سگم بهش نمیدی باور کن😂😂

ای قاضی عشق در بازی عشق پس جای ما کو؟ 🙃