2777
2789
خب مرگش چی بود رف با اون؟

میگه دخترعمم روم حساسه من نباید باهات  حرف بزنم اون بفهمه میگه عاشقشم میگه جونمم براش میدم 

یلحظه فکر کن کسی ک کل  آرزوهاتو باهاش ساختی رو راست اینجوری بهت بگه الان دارم با گریه تایپ میکنم :) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه دخترعمم روم حساسه من نباید باهات حرف بزنم اون بفهمه میگه عاشقشم میگه جونمم براش میدم یلحظه فکر ...

وای خدا

گریه نکن خوب میشه تو فراموشش میکنی باید فراموشش کنی خب؟

پاک کن پیاماشو از موبایلت بره ب درک 

ببین ی شب تا صبح گریه کن خالی شی بعدش باید خوب شی خب؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

وای خداگریه نکن خوب میشه تو فراموشش میکنی باید فراموشش کنی خب؟پاک کن پیاماشو از موبایلت بره ب درک بب ...

تروخدااا دعا کنین دلم آروم بگیره دعا کنین نابود بشه ک اینجوری نابودم کرد💔😭😭😭😭

تروخدااا دعا کنین دلم آروم بگیره دعا کنین نابود بشه ک اینجوری نابودم کرد💔😭😭😭😭

چشم

نابود میشه مطمئن باش میشینی و میبینی 

قول

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ممنون💔💔💔😭😭😭😭😭

🫂🥺فداتشم

پاک کن پیاما شمارش هر چیزی ک داری ازش پاک کن همین امشب 

بزار بره پی لیاقتش

لیاقت ندارن این آدما

🫂🥺فداتشمپاک کن پیاما شمارش هر چیزی ک داری ازش پاک کن همین امشب بزار بره پی لیاقتشلیاقت ندارن این آ ...

خدانکنع

وقتی پسرخالمه و در هر حالتی ممکنه ببینمش چی؟؟ 💔میدونی چند بار بلاکم کرده و بهش فرصت دادم😭😭😭💔

تو پیاما خوندم ک‌دختر عمش بهش گفته ک با هر دختری ک گفتم ازدواج میکنی؟؟

یعنی الان این دوتا واسه ازدواج همدیگه رو نمیخان؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
خدانکنعوقتی پسرخالمه و در هر حالتی ممکنه ببینمش چی؟؟ 💔میدونی چند بار بلاکم کرده و بهش فرصت دادم😭😭 ...

فراموش میشه چون مجبورین 

میدونم ولی ایندفعه دیگه بهش فرصت نده 

تو که اسباب بازی دست اون نیستی 

اونی ک باید شرمنده باشه هم اونه نه تو 

تو نهایت کاری ک میتونستی بکنی رو کردی پس الان ناراحت هیچی نباش اون لیاقتش همون دخترس ک مطمئنن باهاش نمیمونه 

از پیام‌های پسر خالت متوجه شدم ک خیلی سنش کمه 

و همه ی حرفاش از سر نادانی و بچگیه 

بیخیالش شو 

حتی اگه الان بیاد بهت پیشنهاد ازدواج بده اصلا به درد نمیخوره 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️