2777
2789
عنوان

مزخرف

369 بازدید | 26 پست

دیگه خسته شدم ازنقش بازی کردن ازاینکه وانمودکنم ب دوست داشتن اززندگی ک هنوزشروع نشده وهیچ حرمتی توش نمونده ازآدم پستی ک فقط هدفش ب دست آوردن من بودبعدش ولم کردب امون خداناشکری نمیکنم ولی واقعاخستم بغض توگلومه و اشک توچشمام کوتاه اومدم همش بخاطراینکه این رابطه حفظ شه فقط هدفش شکستن غرورمن بوداینقدناراحتم ک دوست دارم فقط جیغ بزنم فقط بمیرم هی خدا

زیادخوب بودن مثه داشتن یه کروموزوم اضافس منگل تصورمیشی...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هردری زدکه منوب دست بیاره میدونست دوسش ندارم میدونست بهش حسی ندارم ولی همش خودشودلداری میداد ک درست میشه عقدکنیم مهرم ب دلت میوفته ولی نشدمن فقط وابستگی دارم دوسش ندارم الان دارم ب اشتباهاتم پی میبرم الان میدونم چه غلطی کردم ک نمیتونم جبرانش کنم

نمیذاره درس بخونم نمیذاره بادوستام بیرون برم بهم بدبینه نمیگم گوشیموچک میکنه و این حرفاولی اون اعتمادونداره خواهرشذ۲۵سالشه و ازبچگی کارکرده همش اونومیکوبه توسرم ک خواهرش ازتوبیشتربلده من هنوزبچم چطوری میتونم ی خونه ۴۰۰متریوتنهامرتب کنم من توخونه خودمون دست ب سیاه و سفیدنزدم خانوادم هیچوقت بهم سخت نگرفتن همیشه آزادبودم اونطوری ک دوست داشتم زندگی کردم

سعی کن دیگه  تکرار نکنی اشتباهتو  ما خودمون اجازه میدیم  بازیمون بدن.   این شد ت ...

من بازی نخوردم خریت کردم

بخاطرداشتنم ب زمین و زمان التماس میکرددیگه توفامیلامعروف شده ازبس منومیخاست ولی الان شده ی تیکه یخ میدونم داره تلافی رفتارایه گذشته منومیکنه داره عقده خودشوارضامیکنه غورشکستشوترمیم میکنه ولی بازجردادن من بااذیت کردن من