2777
2789

سر هر چیزی دنیای خودتون رو جهنم نکنید همیشه یه راهی هست  زندگیتون نابود نکنید سر معیار هایی که دیگران گذاشتن

من تا پریروز خودمو یه آدم شکست خورده میدونستم چون پسردایی م پزشکی قبول میشه و من بعد به سال پشت موندن هیچی نشدم قراره برم دانشگاه آزاد بدون کنکور تو فامیل هم چند تفر فرهنکیان قبول شدن ولی واقعا دیگه نمیخوام حرص بخورم قبول دارم شکست خوردم هیچی نشدم ولی کلی راه هست ما اومدیم به این دنیا که فقط خوشحال باشیم واسلام.

افرین درست ترین تصمیموگرفتی💐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بعد مدت ها اینجا یه حرف قشنگ و تمام درست شنیدم 💪💪💪💪💪

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الان چتد روزی هست همش خودمو مقایسه نمیکنم با کسی حالم واقعا خوبه شمام ول کنید مردمو در هر صورت گوه م ...

دقیقا و یه چیز دیگه ببین اکه موقع ارتباط و رفت و آمدها اذیتت میکنن یا اذیت میشی . رابطه ات رو هم باهاشون کمرنگ تر کن یا سنگین تر .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸