2777
2789
عنوان

لعنت به بیماری روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 157 پست
بنظرم ببرینش بیمارستان روان خصوصی بستریش کنین یه مدت اونجا بهش حتی به زور هم شده قرص میدن بهش بعد کم ...

خدا از دهنت بشنوه

خداکنه همین طور باشه و داروهای موقع بستری اثر خوبی داشته باشن تاکمی خودش هم به مشکلش و بیماریش پی ببره و دارو بخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من اینجوریم و داداشمم داره اینجوری میشهوالدین عین خیالشون نیست ک چرا دختر ۲۳ سالشون نه خوش میگذرو ...

خودت چرا تو فکر خودت نیستی؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

خدا از دهنت بشنوهخداکنه همین طور باشه و داروهای موقع بستری اثر خوبی داشته باشن تاکمی خودش هم به مشکل ...

آره اثرداره اگه یه هفته فقط به موقع بخوره میدن بهش 

اونوقت میفهمه چی به چیه الان ذهنش خیلی آشفته ودرهمه همش صدای اونو این تو مغزشه و..

بدی بیماری اینه که خودشونو بالاتر ازهمه میدونن وفکر میکنن بدون عیب ونقصن وحرف باید حرف خودشون باشه 

آره اثرداره اگه یه هفته فقط به موقع بخوره میدن بهش اونوقت میفهمه چی به چیه الان ذهنش خیلی آشفته ودره ...

درست میگی .مریض ما هم خیلی لجبازه.

ایشالله راضی بشه دارو بخوره